MENÜ

Bu hesapta yoktu!

Abone Ol Google News

Bir yandan Anadolu Efes’in geçen yılki seviyesine geleceğini beklerken, bir yandan bu hesapta olmayan yenilgiler, Zalgiris, Bayern, Valencia, Olympiakos gibi hesapta olmayan takımların potaya girmesi takımda doğal olarak bir panik havası yaratıyor. Bu ‘acaba’ mı sorusu da oynanan basketbola yansıyor. Efes, dün Bayern karşısında kötü savunma yapmasına, hücumda devamlılık sağlayamamasına rağmen maçı kazanacak noktaya getirdi. Ama Bayern Münih çok dirençli ve disiplinli bir takım. Fenerbahçe karşısında 21 sayı geriden gelmişlerdi, dün de son çeyrekte 10 sayıdan gelip kazanmayı bildiler. 7 dakikada 62-52’den 71-74’e gelen skor düşündürücü.

Haberin Devamı

Bu yenilgi özelinde Dunston’un yokluğu çok arandı. Son çeyrek 12 sayı atıp 22-7’lik serinin başrol oyuncusu olan Reynolds’un karşısında ne Pleiss, ne de Sertaç duramadı.

Ergin Ataman bir yandan maçı, bir yandan da Larkin’i kazanmaya çalışıyor. Sakatlıktan çıkan, ardından Covid’e yakalanan Larkin eski fizik gücünde değil. Bu nedenle normalde kolay bitirebildiği pozisyonları kaçırdı. Ama son ana kadar sorumluluk ondaydı. Bayern yenilgisi telafi edilir belki ama sağlam ve özgüvenli bir Larkin’in Efes’e kazandıracağı çok maç olacak...

Haberin Devamı
YORUM YAZ