MENÜ

Beklediğimiz gibi olmadı

Abone Ol Google News

Euroleague’i çok özlemiştik ama sezonun açılış maçında hem oyun, hem de skor olarak hayal kırıklığına uğradık biraz. Zaten seyirci olmayınca, bizler kadar oyuncuların da motive olması zorlaşıyor. Geçen yılı zirvede ve basketbol olarak müthiş bir seviyede bırakan Anadolu Efes ve diğer takımlar için bambaşka bir macera başlıyor aslında. Efes’in aylar sonra bıraktığı yerden devam etmesi, hayatın doğal akışına da aykırıydı... Larkin yoktu. Bazı oyuncular covid positiften dolayı idmansız kalmıştı. Ama yine de Anadolu Efes’ten daha iyi bir basketbol bekliyorduk açıkçası. Miçiç 9 asist yaptı belki ama 0/4 üçlük attı, az ama kritik yerlerde hatalar yaptı.

Haberin Devamı

İlk yarıda takım olarak sadece 1 üçlük bulabilmişti Efes, ikinci yarıda Simon 4/4 üçlük attı skor da 61-53 oldu. Ergin Ataman’ın devre arası uyarıları işe yaramıştı. Ama burada geçen yıl Zenit’te olmayan basketbol aklı ve lider oyuncu kavramı devreye girdi. Barcelona’da basketbolu çok özleyen Pangos, sahneye çıktı ve zor maçı Zenit’e getirdi.

Sezonun başı unutmayalım...

Haberin Devamı

Zenit bu sezon Pangos, Gudaitis, Rivers gibi takviyelerle bir gömlek daha iyi durumda. Ama 1 ve 5 numara yedekleri yok. Sezon içinde büyük sıkıntı yaşayacaklardır. Efes, geçen sezona da iç sahada Barcelona mağlubiyeti ile başlamış, 2. iç saha maçında ise Alba Berlin’i uzatmada yenebilmişti. Efes sadece kötü bir maç çıkardı ama daha sezonun başı olduğunu unutmayalım...

YORUM YAZ