MENÜ

Aslan'a bir şok daha!

Abone Ol Google News

Galatasaray Doğa Sigorta için işler yolunda gitmiyor... Sarı-Kırmızılılar lige son anda alınan Fethiye'ye beklenmedik bir şekilde yenilirken, ardından evinde Gaziantep'e, dün de yine BSL'nin yeni takımlarından Aliağa'ya mağlup oldu. Yenilmekten çok yenilme şekli hiç hoş değildi Galatasaraylı oyuncular için.

Haberin Devamı

Yürüyerek basket attılar

Daha ilk dakikadan itibaren gamsız ve vurdumduymaz bir görüntü içindeydiler. Aliağa'lı oyuncular özellikle ilk çeyrekte neredeyse yürüyerek basket atıyorlardı. Maç içinde kısa süreli alevlenmeler yaşasa da, oyunun genelinde çok kötü bir görüntü çizdi Sarı-Kırmızılılar. Ortaya da 19 sayılık bir mağlubiyet çıktı.

En skoreri Ray

Aliağa da 5 maçın 4'ünü kaybetmişti belki ama onlar lige ısınma döneminde. Kemzura yönetiminde bence kimyası doğru bir takım kurdular. Nitekim gün geçtikçe daha iyi basketbol oynuyorlar. Maccabi ile Euroleague tecrübesi bulunan Kendrick Ray, 16 sayı ile takımın en skoreri olurken genç oyuncular Alp Karahan ve Burak Kuş'un katkıları önemliydi.

Haberin Devamı

Radikal kararlar alınmalı!

Aliağa maç boyu tam 38 ribaunt alırken, Galatasaray sadece 21'de kaldı. Neredeyse iki kat fark var. Bu da işin azim ve mücadele kısmında İzmir ekibinin ne kadar önde olduğunun da bir göstergesiydi. Galatasaray'ın radikal kararlar alması gerekiyor. Başta Hunter olmak üzere bazı oyuncular ile yollar ayrılabilir...

YORUM YAZ