MENÜ

Aslan, inandı kazandı

Abone Ol Google News

Bir tarafta sezona sıkıntılı başlayan, hafta içi Eurocup’tan elenen Galatasaray, diğer tarafta ligde 10’da 10, Euroleague ise 14’te 13 yapan, Avrupa’nın en formda takımlarından biri olan Fenerbahçe Beko vardı.

Haberin Devamı

Maç öncesi Fenerbahçe favori görünüyordu ama galibiyete çok ihtiyacı olan Galatasaray’la deplasmanda, dolu tribünler onunda oynamak kolay değildi.

Bir kere Ertuğrul Erdoğan, maça çok iyi hazırlanmış ve takımı hazırlamış. Sarı- Lacivertliler’i, hücumda bu yıl hiç bu kadar etkisiz ve üretkenlikten uzak olmamıştı.

Maça çok iyi başladı Galatasaray. İlk andan itibaren savunmada çok agresif ve enerjiklerdi. Galatasaray’lı oyuncular, bazı bölümler hariç sonuna kadar aynı saldırgan ve konsantre savunmayı yaptı. Fenerbahçe, sadece 3 üçlük isabet bulabilirken, sadece Vesely ile pota altında üretebildi. Obradoviç ne yaptıysa, hangi oyunuyu sahaya sürdürse çare olmadı.

Galatasaray, sahanın yıldızı Harrison’dan 7 olmak üzere toplam 12 üçlük buldu.

Fenerbahçe, o kadar kötü oynamasına rağmen bir şekilde oyunun içinde kalmayı başardı. Bir iki kere farkı 2 ve 3 sayılara indirdiler ama her seferinde ya Harrison, ya Göksenin ya da Hayes çok kritik üçlüklere imza attı. Sonunda daha çok isteyen kazandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ