MENÜ

Anadolu Efes gümbür gümbür

Abone Ol Google News

Anadolu Efes için sezon harika geçiyor. Bütün oyuncuları formda. Müthiş basketbol oynuyorlar. Oynarken keyif alıyorlar, izleyenlere de büyük keyif veriyorlar. Shane Larkin ise başka bir boyutta. Fizik olarak o kadar hazır durumda ki, neredeyse ayakları yere değmiyor. Bayern Münih maçında 10/12 üçlük isabeti ile 49 sayı atan ABD’li yıldız, dün de Galatasaray’a karşı sadece 18 dakika oynadı, 25 sayı attı. 35 dakika oynasa, belki 50 sayıyı da geçecek.

Haberin Devamı

Pleiss’ten önemli katkı

Keza Tibor Pleiss... Hep arka planda kalıyor ama, Bayern maçında 5/5 ile 10 sayı, Milano maçında 6/6 ile 14 sayı attı. Dün de maça 6/6 isabet oranı ile başladı, 15 sayı ile oyunu tamamladı. O da çok hazır, formda ve konsantre. Az ama öz oynuyor, inanılmaz katkı sağlıyor.

Aslan’ın gücü yetmedi

Efes kaçtı, Galatasaray kovaladı. Sarı-Kırmızılılar, çift haneli farkları iki kez kapadı ama ne mental olarak, ne da fizik olarak Efes’e karşı koyacak güçleri yoktu. 3. periyodun başında skor 58-55 olduktan sonra, 22-10’luk bir seriyle periyodu 80-65 önde kapayan Efes, maçı da orada bitirdi. Galatasaray, Auguste, Harrison ve Whittington ile zaman zaman direnmeye çalıştı ama çok inişli-çıkışlı bir grafik çizdi. Zaten onlar da, ne yaparlarsa yapsınlar, böyle bir Efes’i yenemeyeceklerini biliyorlardı sanki...

Haberin Devamı
YORUM YAZ