MENÜ

Akatlar'dan Efes çıktı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sezonun belki de en keyifli, seyir zevki en yüksek maçıydı. Ufuk Sarıca yönetiminde yeni bir hava yakalayan, Şampiyonlar Ligi’nin yanı sıra ligde de zirveye oynayan Beşiktaş Sompo Japan, dolu tribünler önünde Euroleague takımı Anadolu Efes’i yenip iddiasını kanıtlamak istiyordu.

Ama en az Beşiktaş kadar istekli ve müthiş bir hücum basketbolu oynayan bir Anadolu Efes vardı sahada. Banvit’ten gelen Can Maxim, takımı adına çok ekstra katkılar yaparken, Cedi, Heurtel, Granger sürekli Beşiktaş savunmasını delip, çok rahat potaya gitti.

Ufuk Sarıca ve takımının en önemli özelliği asla vazgeçmemesi. Efes, 10 üçlük isabet bulduğu maçta skoru sürekli önde götürürken, Beşiktaş da farkı kapama adına sürekli hamle yaptı. Ama rakibin böylesine iyi hücum ettiği maçta savunmasını bir türlü oturtamayan, takımın yıldızları Clark, Roll ve Strawberry’yi hiç oyunun içine sokamayan, Thompson’dan da gereken katkıyı alamayan Kartal’a sadece mücadele etmek yetmedi. Stimaç yine harikaydı ama tek başına kaldı.

Efes cephesinde 5 oyuncu çift haneli sayılara ulaşırken, son dakikada Stmiaç’tan topu çalıp üçlük atan Honeycutt, maçı da bitiren isim oldu.

YORUM YAZ