Zorlu sınav
Fenerbahçe lige zorlu Göztepe deplasmanı ile başlıyor. Feyenoord maçında oynadığı futbol ve aldığı sonuç ile alkışı hak eden SarıLacivertli ekipte moraller yerinde. Mourinho’nun sahaya süreceği 11 yine merak konusu. Bakalım Feyenoord maçının başarılı 11’nden bu defa sahada kimler olacak? Portekizli hocanın bankoları belli. Skriniar, Oosterwolde, Brown, Semedo, Szymanski, Amrabat, Duran ve En Nesyri. Ancak hoca yorgun olduğunu düşündüğü öğrencilerini ilk 11 oynatmayabilir.
Haberin Devamı ›
Livakovic’i düşünmeli
Bu arada Göztepe taraftarı ile sürekli problem yaşayan İrfan Can Eğribayat için zor bir 90 dakika. Ben hocanın yerinde olsam bu maçta kaleye Livakovic’i koyarım. Merak ettiğim diğer oyuncu ise Talisca. Maça sahada mı başlar kulübede mi göreceğiz. Fenerbahçe oyuna önde baskıyla başlar mı? Rakip Göztepe atağa hızlı bir şekilde çıkmakta başarılı. Fenerbahçe 3’lü defans oynarsa bu ev sahibinin işine gelebilir.
Maçtan kopmuyorlar
Göztepe’nin arkasında müthiş bir taraftar desteği olacak. Tribünler, skor ne olursa olsun maçtan kopmuyorlar. Özetle Mourinho ve Fenerbahçe, Süper Lig’e çok zorlu bir sınav ile başlıyorlar. Bu sınavı geçmek kolay değil. Diğer yandan unutmamak lazım ki, Fenerbahçe’nin çok önemli silahları var. Onlara tedbir almak kolay değil. Bakalım ilk haftanın flaş takımı Göztepe, güçlü rakibine de kafa tutacak mı? Fenerbahçe eğer zorlu sınavı geçmeyi başarırsa, Süper Lig’e ‘süper’ başlangıç yapar.