MENÜ

Zorlanır ama kazanır

Abone Ol Google News

Kadıköy’de sessizliğe alışmış Fenerbahçe, yeni bir heyecanla Süper Lig’de bu sezon ilk defa seyircisi önüne çıkacak. Geçmiş maçların aksine tribün kalabalıklığı, takım üzerinde hem olumlu, hem de olumsuz etkiler yaratabilir. Sezon başında bu kadrodan ‘2 takım çıkar’ diyenler olsa da Pereira beklenmedik sakatlıklardan dolayı şimdi ilk 11 bulmada zorlanıyor. Son Helsinki maçında İrfan Can ve Novak’ın sakatlanmaları Portekizli hocayı daha da sıkıntıya soktu. Bir dolu eksiğe rağmen Antalyaspor maçında da Pereira sistemde değil, ilk 11’de değişiklikler yapar.

Haberin Devamı

Kim 11’de olabilir

Yeni transfer Kim’i bu iç saha maçında geri 3’lünün ortasına atabilir. Rakibin defansif oynayacağı bilindiğinden Serdar Aziz, kulübede bekleyebilir. Orta dörtlünün sağında Osayi solunda ise bu defa Ferdi maça ilk 11’de başlar. Gustavo, Zajc ve Mesut Özil ‘banko’ dersek, Sosa’ya kulübe gözükebilir. Valencia’nın ilk 11’e dönecek olması, Pereira’nın yüzünü güldürür. Adam eksilten, pres yapan, şut atabilen Valencia, santraforsuz takımın yine en büyük gol ümidi olacak.

Haberin Devamı

Mesut, Valencia, Ferdi...

Antalyaspor’un Kadıköy’de defansif bir oyun planıyla sahaya geleceği gerçek. Bu bakımdan 90 dakika topa sahip olan ve oyunu rakip alana yığan bir Fenerbahçe izleriz diyorum. Tabii ki bu arada duran toplar ve bu topların ustaları (Mesut ve Gustavo) ile de rakibin duvarı yıkılabilir. Maçın kilit oyuncuları ise bana göre Mesut Özil, Valencia ve Ferdi Kadıoğlu olur. Fenerbahçe maçı çabuk koparırsa genç Muhammed bu defa Kadıköy’de lig maçında da sahne alır. Kısacası Fenerbahçe zorlansa da kazanır..

YORUM YAZ