MENÜ

Yeni hoca kim olur?

Abone Ol Google News

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, görev yaptığı ilk 3 yıl içinde sportif başarıyı yakalayamadı. Başka aday çıkmadığına göre başkan 3 yıl daha görev yapacak. Fenerbahçe taraftarları ve camiası şimdi merakla, takımın yeni hocasını bekliyor. Yaptığı flaş transferler ile her sezon öncesi şampiyon ilan edilen Fenerbahçe aslında son yıllarda bir türlü doğru teknik adam seçimi yapamıyor. Yine ortaya bir sürü isim atılıyor. Kimileri, 'Emre Belözoğlu devam etsin' derken, kimileri de tecrübesiz olduğunu söylüyor. Başkan Ali Koç ise bana göre tereddütler içinde. Çünkü geçmiş dönemde teknik adam konusunda hep yanıldı.

Haberin Devamı

Etkili olacak

Aziz Yıldırım yönetiminin devamı olduğu için Aykut Kocaman’ı hiç gündemine almadı. Ersun Yanal’ı istemese de taraftar baskısı yüzünden gelişine, 'Hayır' diyemedi. Erol Bulut konusunda, kendisini Belözoğlu ikna etti. Yine sezon öncesi Fenerbahçe’de yine teknik direktör toto başladı. Tahminim bu defa hoca seçimde Mesut Özil de etkili olacak. Geçen sezonu “Boş” geçen Özil, yeni sezonun en önemli silahı olacak. Bu yüzden Mesut Özil ve kadroya katılacak yeni yıldızlar düşünülürse, teknik patronun yabancı olacağı kesin.

Haberin Devamı

Sürpriz olmaz

Mesut Özil’in gönlü Joachim Löw ve Arsene Wenger’den yana olabilir. Mesut Özil’i daha önce Arsenal’e isteyen Wenger’in eski oyuncusuyla buluşması sürpriz olmaz. Teknik direktör yabancı olursa Emre Belözoğlu ile yollar ayrılır. Ya da kabul ederse gelen yabancıyla kulübeyi paylaşır, geleceğini inşa eder. Başkan Ali Koç, yeni hocalarını kongreden önce açıklayacaklarını söylemişti. Bakalım başkanın seçimi bu defa alkışlanacak mı, yoksa eleştirilecek mi?

YORUM YAZ