MENÜ

Yarışa devam

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin istekli oyunu Mert Hakan’ın 'şık' golüyle taçlandı. Maxim'in şok golüne rağmen Kanarya "Ben bu maçı bırakmam" mesajı verdi, Valencia'yla da bunu kanıtladı. Sarı-Lacivertliler hak ederek kazandı, "Yarışa devam" dedi.

Haberin Devamı

Erol Bulut’un görevdeyken hiç cesaret edemediğini Emre Belözoğlu cesaret etmiş beşi bir yerde (Sosa, İrfan Can, Ozan, Mert Hakan, Pelkas) ile takımını sahaya sürmüştü. Takımın bankosu Gustavo’yu da kulübeye çekmişti. Maç başladı, Fenerbahçe oyunu hemen rakip alana yığdı. İştahlı, istekli, topa sahip olan, topu kaybettiğinde önde baskı yapan bir takım görüntüsü çizdi. Oyunda genelde sağ kanat bindirmeleri yaptı. Önde İrfan Can, arkada Gökhan Gönül ile yüklendi. Merkezde Ozan ve Mert Hakan ile, sol kanattanda Valencia, Pelkas ve Caner ile müthiş bir baskı kurdu.

Tek eksiği golcüsü

Gaziantep rakibin baskısından kendi alanına kapandı, ani atak kovaladı. Serdar Aziz, Szalai ve önlerinde Sosa defansif oyunda çok hata yapmadılar. Rakibin yaptığı ani ataklar fazlaca olmasada sıkıntı yarattı. İlk bölümde yüzde 75 topa sahip olan, isabetli pas yüzdesi 90 olan Fenerbahçe’nin tek eksiği golcüsü idi. Belözoğlu oynanan futbola 'onay' verince devre arası hamle yapmadı. Fenerbahçe’nin istekli oyunu Mert Hakan’ın 'şık' golüyle taçlandı.

Haberin Devamı

İş işten geçti!

İyi futbol ve gol gelince Fenerbahçe rahatladı dedik. Sonra rakibin kazandığı serbest atışta Maxim’in kolay topunu Altay içerde kontrol etti, hakem değil VAR golü verdi. Şok gole rağmen Fenerbahçe “Ben bu maçı bırakmam” diyordu. Valencia’nın golü de bunun kanıtı oldu. Gaziantep’in aklı ve ayakları son 10 dakikada çalışmaya başladı ama iş işten geçmişti. Maçı izlemeyenler,Fenerbahçe’nin zorlandığını sanmasınlar. Son 10 dakikayı saymazsak( skoru koruma psikolojisi) Fenerbahçe hak ederek önemli bir maçı kazandı ve “Yarışa devam” dedi.

YORUM YAZ