MENÜ

Var mısın yok musun?

Abone Ol Google News

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal göreve geldiğinden beri takımının 3 kulvarda yarıştığını söylüyor. Kulvarlardan biri Süper Lig. Fenerbahçe camiası ‘Lig bitti’ derken, hoca iddiasını Altay maçından sonra yine tekrarladı. Umutlu olmak elbette güzel. Ancak Fenerbahçe’nin sahaya yansıttığı görüntü, taraftarlarını umutlandırmıyor. Şimdi sırada Sivas maçı var. Ligin en zor deplasmanlarından birisi. Rıza Çalımbay’ın ekibini evinde yenmek çok zor. Kötü hava şartları ve sert zemine ev sahibi alışkın.

Haberin Devamı

Güçlüler ayakta kalacak

Fenerbahçe’de topu iyi kullanan, beceri sahibi ayaklar (İrfan Can, Osayi, Valencia, Sosa) alışık olmadıkları zeminde zorlanabilirler. Fiziken güçlü olanların ayakta kalacakları bir 90 dakika bizi bekliyor. İsmail Kartal, cezalı olan Szalai’nin yerine Tisserand’a yer açabilir. Defansı kuvvetli tutmak adına da Nazım’ı sağ beke koyar diyorum.

Kazanmak şart

Orta alanda defansif yönü kuvvetli Crespo ve Zajc da şans bulabilir. Kazanmak için Fenerbahçe’nin olmazsa olmazları da (Kim, Osayi, Valencia) banko ilk 11’de görev yaparlar. Fenerbahçe lig kulvarında hâlâ yarışıyor mu göreceğiz. Üst sıralara yaklaşmak için kazanmak şart. Bu ev sahibi Sivasspor için de geçerli. Öyleyse buyrun ‘Var mısın yok musun?’ maçına.

Haberin Devamı
YORUM YAZ