MENÜ

Vah Fenerbahçe Vah

Abone Ol Google News

Takımın teknik direktörü yok, tribünde beklenen seyirci yok, futbolcularda heyecan, istek yok. Sanırsınız ki, lig bitiyor formalite maçları oynanıyor.

Haberin Devamı

Alt yapı hocası ve futbol akıllarının çıkardığı 11'de Mesut Özil bel ağrısı, Ferdi sakatlıktan yeni çıktığı için yok, kulübedeler. Ofansif futbolu seven ayaklar ( İrfan Can, Pelkas, Sosa, Mert Hakan Osayi, Valencia) sahada. Rakip Adana Demirspor zemine çok havalı çıkıyor. Bu hava yüzünden kendi alanından çıkarken çok hata yapıyor. Gel gör ki, Fenerbahçe'de rakibin bu zaaflarını değerlendirecek oyun yok. Varsa yoksa İrfan Can. Top onagelecek o orta yapacak, biri çıkıp vuracak.

Başkan güvenoyu denesin

Tek kişiye bel bağlamış, santrforu olmayan bir takım nasıl maç kazanır? Elbette kazanamaz. Hem de öne geçtiği maçı. 90 dakikayı fazlaca anlatmaya gerek yok. Rakip akıllı oyunu, iş bitirici ayaklarıyla (Gökhan İnler, Belhanda) Fenerbahçe'yi tahminlerden bile çabuk avladı.

Fenerbahçe mi? Başkan bana göre teknik direktör aramayı bırakıp, yeniden güvenoyu almayı denesin. Çünkü artık bu takım için sadece 'Vah Fenerbahçe vah' denir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ