MENÜ

Telafisi olmayan maç

Abone Ol Google News

Fenerbahçe telafisi olmayan, mutlak kazanmak zorunda olduğu bir maça çıkıyor. Rakip takım teknik direktörü, Sarı-Lacivertliler’in unutulmazları arasında yer alan Volkan Demirel. Bu yüzden hem ilginç hem de duygusal bir 90 dakika izleyeceğiz. İsmail Kartal’ın oyun planı rakipleri tarafından ezberlendi. Ayrıca Volkan Demirel eski takımını çok iyi tanıyor. Ama bütün bunlara rağmen Hatayspor’un kısıtlı bir kadrosu var. Ev sahibinin güçlü rakibine kafa tutması için performansını en üst düzeye çıkarması şart. Fenerbahçe maçın mutlak favorisi.

Haberin Devamı

Sürpriz 11’ler yapıyor

Merak ettiğimiz konu, İsmail Kartal’ın sahaya süreceği 11. Çünkü Kartal da son haftalarda, Jorge Jesus gibi sürpriz 11’ler yapıyor. Djiku cezalı olduğuna göre Becao oynayabilir. Formsuz Bonucci kulübeye, Çağlar sahaya döner. Bekler kim olur? Ferdi sağda, Oosterwolde solda mı olur? Yoksa Ferdi sola mı geçer? Orta sahada kendi istediği formsuz Krunic’i keser mi?

Koltuğu sallanabilir

Sakatlıktan dönen Fred’i kurtarıcı diye sahaya sürer mi? İlk 11’de oynayacak bankolar ise belli. Livakoviç, Ferdi, Szymanski, Cengiz Ünder, İsmail Yüksek, Tadic ve Dzeko. Bakalım Kartal’ın bize sürprizleri olacak mı? Kadrolara ve yıldızlarına baktığımız zaman Fenerbahçe’nin maçı kazanması zor gözükmüyor. Kaybedilecek puanlar İsmail Kartal’ın kredisini sıfıra indirir ve koltuğu sallanır. Fenerbahçe önce 3 puan alacak, sonra ümitle Galatasaray’ın puan kaybetmesini bekleyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ