MENÜ

Ses var, görüntü yok

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’de taşlar yerinden oynayınca işler zora giriyor. Mert Hakan ve Crespo olmayınca, İsmail Kartal tercihlerini hem Osayi hem de Nazım için kullanmıştı. Nazım geride, Osayi sağ önde oynuyor, İrfan Can da orta alana kaydırılmıştı. Oyuna sağ önde başlayan Osayi, daha sonra sola geçiyor, İrfan Can ’da sağ kanat bindirmeleri yapıyordu. Karagümrük topu rakibe vermiş, kendi alanından garanti paslarla çıkıyor, rakibinin açıklarını kovalıyordu. Borini, Pesiç’in şut denemeleri, Emre Mor’un hareketli ve adam eksilten oyunu misafir takıma da pozisyonlar kazandırıyordu.

Haberin Devamı

Son vuruşlarda etkisizdi

Fenerbahçe’nin, Rossi ve Ferdi ile sol kanadı iyi kullanması ile kazanılan pozisyonlarda da Serdar Dursun’un son vuruşları etkisiz olunca, golü bulmak zorlaşıyordu. Osayi’nin kale önü cömertliğinin de altını çizmek gerekirdi. Kaleciler Altay ve Viviano’nun başarılı oyunları da gole geçit vermiyordu. İlk yarı golsüz kapandığında İsmail Kartal, kulübesine müracaat etmedi.

Gecikmiş değişiklik

Halbuki oyun Valencia’yı çağırıyordu. İkinci bölümde kıran kırana mücadele devam etti. Volkan Demirel’in takımı kolay teslim alınacak gibi değildi. İsmail Kartal hamle için son 15 dakikayı bekledi. Serdar Dursun’u dışarı alıp (Gecikmiş değişiklik) Valencia’yı, sakatlanan Nazım’ın yerine Sosa’yı sahaya sürdü. Osayi geriye çekildi, takım biraz daha ofansif oynadı ama golü bulamadı. Kadıköy yine kapalı gişeydi. Müthiş destek vardı ama sonuç alınamadı. Kısacası, "Ses var, görüntü yoktu”. Bu taraftar artık verdiği sesin görüntüsünü hak ediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ