MENÜ

Seriye taktı

Abone Ol Google News

Erol Bulut 3 hücumcuyu (Valencia, Thiam, Samatta) 8. haftadaki Konya maçından sonra ilk defa yan yana baştan sahaya sürmüştü. Kadro bir an önce sonuca gitmek isteğinin göstergesiydi. Oyun başladığında Ankaragücü’nün önde baskı yaptığını gördük. Açık vermek istemeyen Fenerbahçe'den puan alma şartının gol atmak olduğunu bilen misafir takım ofansif futbolu tercih edince 5 dakikada sonunu hazırladı. Fenerbahçe'nin iş bitirici ayakları vardı, bunlara rakibin ferdi hataları da eklenince (İlk gol kaleci ikramı) önce Thiam ardından Samatta sahneye çıktı. Devreyi 2 farkla önde kapatan Sarı-Lacivertliler ikinci bölümde de zorlanmadı. İş bitiricilerden Valencia'nın attığı mükemmel gol de maça renk kattı. Ozan’ın Gustavo'nun ve Pelkas'ın istikrarlı oyunları sürüyor. Novak ısınma turlarında. Süper Ligde sonuç almayı en iyi beceren takmlardan biri olan Fenerbahçe kısacası seriye taktı gidiyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Uzun zamandır yoklar. Gökhan Gönül ve Sosa sakat mı? Sakatlıkları ciddi mi?

Maçın starı

Fenerbahçe sakatlandığında onun yokluğunu çok hissetti. Valencia takımın en etkili ve en hareketli oyuncusu. Dün güzel oyununu bir de golle süsledi.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Sezon başında geniş kadrosu yüzünden iki 11 çıkarır diyen Fenerbahçe’nin kulübesinde hamle oyuncusu olarak bir Cisse vardı. Onun yanında da 5 genç( Fatih, Uğur,Eyüp, Serhat, İsmail) yer alıyordu. Fark gelince Fatih ve İsmail'in de sahaya sürülüşü çok şık oldu.

Kısa mesaj

Fenerbahçe’nin maçın gidişatını değiştirecek çok silahı var. Mesut Özil de gelince bu takımı durdurmak kolay olmayacak.

YORUM YAZ