MENÜ

Savunmanın iflası

Abone Ol Google News

Adı hazırlık maçı olunca teknik adamlar, çok şans vermedikleri ama ileride kullanacakları oyuncuları görmek için sahaya sürerler. Şenol hoca , dün gece Hırvatistan maçına bu gözle bakmıştı. Bankolar kulübede, merak ettikleri Uğurcan, Nazım, Mert Çetin, Orkun, Cenk, Caner ve Deniz sahadaydılar. Rakip de bizden farklı değildi, flaş oyuncularını (Kalinic, Perisiç, Modriç, Kovaçeviç) saklamışlardı. Maça arzulu başladık. Milli forma şansı bulanlar, kendilerini bir an önce göstermek istiyorlardı. Hırvat kaptan Vida’nın , Beşiktaş’tan bildiğimiz ceza sahasında rakibin ayağına basması bize penaltı kazandırdı. Cenk Tosun’a yapılan faul sonrası kazanılan penaltıyı, aynı oyuncu gole çevirdi. Rakibimiz pozisyon yokken, Mert Çetin’in hatasıyla eşitliği sağladı. Mert hata yaptı ama, VAR olsa Budumir’in gol öncesi topu eliyle düzeltiğini herkes görecekti.

Haberin Devamı

Devre biterken Caner’in defans arkasına attığı topla buluşan Deniz Türüç akıl dolu bir vuruşla bizi yine öne geçirdi.

İkinci yarıda iki takımın da savunmalarının 'Evlere şenlik' hallerini izlemeye başladık. İki defansında gardı düşmüş, hücumculara gün doğmuştu. Yediğimiz gollerdeki görüntüler ise savunmanın iflası gibiydi.

Haberin Devamı

Maçtan önce Şenol Güneş bu maçta şans bulacak oyunculara seslenmiş, ”Önünüze çıkan duvarı aşın,kimse sizi atlatmaz” demişti. Dünkü 90 dakikadan sonra forma şansı bulup duvarı aşan Milli futbolcu sayısı parmakla gösterilecek kadar azdı.

YORUM YAZ