MENÜ

Pereira ne yapıyor?

Abone Ol Google News

Fenerbahçe bugüne kadar kapalı oynayan takımlara karşı hep zorlandı. Bu tip oyunlara karşı ne kadar çilingirin (Mesut Özil, Sosa, Pelkas) varsa maça onlarla başlarsın. Pereira ne yapıyor?

Haberin Devamı

Sosa’yı oynatmıyor, Mesut Özil’i son 20 dakika oyuna alıyor! Kazanan takım bozulmaz derler. Ama bu Pereira’yı hiç bağlamıyor. Antwerp maçının öne çıkan ismi Sosa, yine yedek kulübesinde. Portekizli, Fenerbahçe ile eğlenmeye devam ediyor. Bir B Planı yok, hep bildiğini okuyor, hep kadro ile oynuyor. Fenerbahçe bir yerde de şansız bir takım, Kayserispor maçında biri penaltı olmak üzere 4 topları direkten döndü. Ancak takımın en büyük şansızlığı Pereira. Adam, tekere çomak sokmaya bayılıyor. Fenerbahçe bugüne kadar kapalı oynayan takımlara karşı hep zorlandı. Kayserispor’da Kadıköy’e dersini çalışıp gelmiş. Bu tip oyunlara karşı ne kadar çilingirin (Mesut Özil, Sosa, Pelkas) varsa maça onlarla başlarsın.

Yönetim nasıl karar alacak!

Pereira ne yapıyor? Sosa’yı oynatmıyor, Mesut Özil’i son 20 dakika oyuna alıyor. Neyse yine de son 5 dakikada yakalanan beraberlik, futbola mücadeleye hele hele Pereira gibi bir teknik direktöre rağmen yabana atılmasın. Bakalım mili maç arası, istifaya davet edilen yönetim nasıl bir karar alacak? Şampiyonluk hedefini hâlâ Pereira ile mi sürdürecekler, bekleyip göreceğiz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ