MENÜ

Oyunu bırak sonuca bak

Abone Ol Google News

Erol Bulut, kulübe müdavimlerini (Harun, Lemos, Cisse, Samatta) sahaya sürmüştü. Son haftalarda Fenerbahçe iyi oynamasa bile sonuca giden bir takım görüntüsü çiziyordu. Sağ kanattan Nazım ve Ferdi bindirmeleri dışında yine ümitler Caner’in kesmelerine bağlanmıştı. Mert Hakan yine bir var bir yok, (bir de gereksiz kırmızı kart gördü) Samatta sol kanatta çaresiz, Cisse ise kayıpları oynuyordu. Sinan Gümüş ise iyi niyetli ama etkisizdi. Sadece hücum düşündüğünden Caner’in boş bıraktığı kanadı Kasımpaşa iyi kullanıyor ama sonuç almada beceri gösteremiyordu. İkinci bölümde Sinan yok, Thiam vardı. Samatta kanattan kendi mevkine dönmüştü. Gol yine organize bir ataktan değil, duran toptan geldi. Caner kesti, Samatta kafayı vurdu, gol oldu. Golden sonra Kasımpaşa biraz daha açıldı, Fenerbahçe rakibinin açıklarını kolladı. Sahada fazla hücumcu olunca Erol hoca orta saha kontrolü için Samatta’yı dışarı alıp Ozan Tufan’ı oyuna aldı. Son bölümde Kasımpaşa yüklendi ama gol atacak beceriye sahip olmayınca Fenerbahçe turu geçti. Sonucu alan Fenerbahçe olduğuna göre, bizde "oyunu bırak sonuca bak" diye noktayı koyalım.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Bu takımın stoperleri için her maç papatya falı açmaya devam mı edilecek? (Dün de Serdar Aziz ile Lemos oynadı.)

Maçın starı

Maçın starı olmasa bile bilhassa defansif anlamda yaptığı kritik müdahaleler ile Gustavo yine takımın öne çıkan ismiydi.

Maçın olayı

Tecrübesi, duran top ustalığı ile Fenerbahçe'nin en önemli oyuncularından biri Caner Erkin. Ama gel gör ki taç atışına bile itiraz edip, sarı kart görüyor. Mert Hakan da ona nazire yapıp orta alanda kırmızı kart görüyor.

Kısa mesaj

Turu geçmesine rağmen 90 dakikadan Fenerbahçe’ye mesajlar vardı. İyi bir 3. kaleci, banko oynayacak stoper ve santrfor bu takıma şart.

YORUM YAZ