MENÜ

Oynatmaya az kaldı doktorum nerede!

Abone Ol Google News

Tahmin ediyorum ki, Fatih Erkoç’un bir zamanlar hit olan şarkısı şimdi yeniden Fenerbahçeliler’in dillerinde. Nasıl olmasın?

Haberin Devamı

Lig başlayacak, Fenerbahçe 3 kulvarda yarışıyor, takımın yine teknik direktörü ortada yok. Başkan Ali Koç, 20 yıl sonra Aziz Yıldırım’ı devirdiğinde bütün camia umut doluydu.

Ancak çok kısa zamanda Fenerbahçe Başkanı, sınırsız zannettiği kredisini bitiriverdi. Geldiği günden beri sportif başarıyı yakalayamayan başkan, yapılan eleştirileri dikkate almayarak, hep mazeret üretti.

Yol haritasını anlayan yok

Başkan çok zeki, iş bitirici özelliği olan bir insan. Maddi olarak yaptığı büyük desteği kimse inkar edemez. Kendisini yakından tanıdığım için bunu biliyorum.

Ama inanın Fenerbahçe için çizdiği yol haritasını anlayan yok. Şampiyonluk ve kupalar hedefleyen bu takım, 3 ayda bir teknik adam değiştirir mi? Geçmiş yönetimi dava etmiş ve Fenerbahçe’den tazminat almış bir teknik adamı (Pereira) yeniden göreve getirir mi?

Tedavi imkansız değil

4 yıldır bütün futbol otoritelerinin gündeme getirdiği ve takımın ihtiyacı olan bir santraforu neden transfer etmez? Yönetimini oluştururken, Fenerbahçe’nin iç yapısını bilen tecrübeli birkaç ismi neden hiç düşünmez? Fenerbahçe’nin eski başkanlarıyla (Ali Şen, Aziz Yıldırım) neden kavga eder, barış sağlamaz? Evet, Fenerbahçeliler mutsuz. Belirsizlik onları adeta çıldırtıyor.

Haberin Devamı

Şarkıdaki gibi ‘Oynatmaya az kaldı, doktorum nerde’ diyorlar. Aslında tedavi imkansız değil. Yeter ki, doktor teşhisi vakit geçirmeden koyup, tedaviye hemen başlasın.

YORUM YAZ