MENÜ

Önce oynadı sonra seyretti

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin Mesut başta olmak üzere topla tehlike yaratacak tekniği yüksek çok oyuncusu (Samuel, Sosa, Ozan, Thiam, Valencia) var. Rakip topu Fenerbahçe’ye bırakıp kendi alanına yerleşip alan savunması yapmayı düşünmüş. Ofansif oyunu ikinci plana itmiş. Önde baskı yaparak maça başlayan Fenerbahçe müthiş pas trafiği ile ilk bölümde hem pozisyon hem gol (Thiam) buldu, hem de rakibe göz açtırmadı. Mesut, asistleri ve duran top ustalığıyla ilk yarının öne çıkan ismi oluyordu. İkinci bölümdeki Valencia golü, rakibi uyandırdı. Karagümrük açılmaya başladı. Borini’nin jeneriklik golüyle de maça ortak oldu. Roller değişmişti. Bu defa topla oynayan pozisyon bulan Karagümrük'tü. Erol Bulut son 10 dakikada skoru tutma adına yorulan Mesut, Valencia ve Caner’in yerlerine Mert Hakan, Ferdi ve Tisserand’ı (Gecikmiş hamleler) sahaya sürdü. Yorgun Fenerbahçe önemli bir virajı kazasız döndü, Karagümrük geç uyanışının faturasını ödedi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Takımın bankoları Gustavo, Pelkas ve İrfan Can dönünce, dünkü 11’den kimlere kulübe yolu gözükür?

Haberin Devamı

Maçın starı

Kritik anlarda kritik kurtarışlar yapan Altay ve müthiş mücadele eden Szalai, galibiyette yine başrolleri oynadılar.

Maçın olayı

Sezon başında büyük ümitlerle golcü diye transfer edilen Kemal Ademi, kiralık olarak gittiği Karagümrük’te bu defa Fenerbahçe’ye gol atmak için sahadaydı.

Kısa mesaj

Fenerbahçe çok eleştiriliyor, kabul. Ancak deplasmanlarda ve öne geçtiği maçlarda kaybetmiyor. Şampiyonluk kovalayan bir takım için bunlar büyük avantaj.

YORUM YAZ