MENÜ

Nerede kalmıştık!

Abone Ol Google News

Aziz Yıldırım’ın yaptığı ve ses getirecek olan basın toplantısını yerinde takip ettim. Özel davetliler dışında haber verilmemesine rağmen toplantıyı bine yakın kongre üyesi takip etti! Başkan, toplantıda gündem yaratacak açıklamalar yaparken, moralli ve neşeli gözüktü. Sık sık yaptığı esprilerini ile de dinleyenleri kahkahalara boğdu. Göreve 3 yıl için son defa aday olduğunun altını çizdi ve tek hedefinin Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak olduğunu defalarca tekrar etti. Yıldırım’ın açıklamalarını sayfanın diğer bölümlerinde okursunuz. Şimdi gelelim merak edilen bazı konularla ilgili düşüncelerimize.

Haberin Devamı

Dava arkadaşlarını bırakmaz

Aziz Yıldırım her ne kadar, yönetim listesini belirlemedim dese de benim tanıdığım başkan kader birliği ettiği dava arkadaşlarını yanına alır. Bunlar kim mi? Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu, Önder Fırat, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı, Ozan Balaban. Bu isimler dışında Murat Özaydınlı, Ali Yıldırım ve Ahmet Eraslan da listeye girebilir. Toplantıya katılan en dikkat çekici isim ise Hakan Bilal Kutlualp idi. Geçmiş dönemlerde Aziz Yıldırım ile çalışan, Ortega, Alex, Anelka gibi tarihi transferlere imza atan Kutlualp, daha sonra başkanla ters düşüp yönetimden ayrılmıştı. Uzun bir süre Aziz Yıldırım ile dargın kalan Kutlualp’in bir davet almadan toplantıya katılacağına ihtimal vermiyorum. Aziz Yıldırım, yönetimine yıllar sonra yeniden Hakan Bilal Kutlualp’i alırsa, Sarı-Lacivertli taraftarları da çok mutlu eder.

Haberin Devamı

‘Zenginler Kulübü’

yok Toplantıda Ali Koç’a dargın olmadığını söyleyen Yıldırım, “Son Divan seçimlerinde, bir büyüğü olarak bana ‘Hoş geldin’ demeyi çok gördü” diye sitemde de bulundu. Aziz Yıldırım’ın bir başka sitemi de Nihat Özdemir ile ilgili idi. “Fenerbahçe’ye yıllarını vermiş Nihat Özdemir gibi bir değer, Ali Koç yüzünden kaybedildi” diyordu. Sonuçta Aziz Yıldırım işe küçük çapta da olsa bir gövde gösterisi ile başladı. Toplantıya katılanlarla konuştuğumda, “Favori Yıldırım” cevabını aldım. Bana sorarsanız, yorum yapmak için karşı tarafın atışlarını da görmek lazım. Çünkü oy kullanacaklar, sadece toplantıya gelenler değil, yaklaşık 45 bin kongre üyesi olacak. Unutmadan, Yıldırım’ın listesinde adı geçen ‘Zenginler Kulübü’ üyeleri olmayacak.

YORUM YAZ