Arama

Popüler aramalar

Mourinho’ya ders verdiler!

Abone OlGoogle News

Skor ve sonucu bir kenara bırakarak Mourinho’ya soralım: Neden Diego Carlos? Adam takıma yabancı, defanstaki arkadaşları ile ilk defa oynuyor, sakatlıktan yeni çıkmış. Neden mi? Portekizli, neredeyse yedekleri ile sahaya çıkmış Kayserispor’u ‘çantada keklik’ görmüş, yine kafasına göre bir 11 yapmış.

Haberin Devamı

Maç başladı, Fenerbahçe’nin kendinden emin! ve uyumsuz defansı geride boş alanlar bırakmaya başladı. Rakip ilk atağında Ramazan Civelek ile golü bulunca Kadıköy’de kısa süreli de olsa şok yaşandı. Pozisyonda Skiniar hata yapmış,Carlos ofsaytı bozmuştu. Brezilyalı ilk 45 dakikada aldığı her topu rakibe verdi. Golü yiyen Fenerbahçe oyunu rakip alana yığdı. Bereket Mert Müldür ve Maximin’in inanılmaz sol bindirmeleri vardı. Bütün ataklar soldan gelişti. Devre biterken kaleci Bilal’in ikramıyla Talisca golünü attı ve takımını rahatlattı.

Sahada işler iyi gitmiyorsa bir teknik adam devreye girer, hamleler yapar. Mourinho’nun aklı başına, rakip Nazon’la 2. golü atınca geldi. Aksayan Carlos’u dışarı alıp Dzeko ile 3’lü forvete döndü. Rakibin gücü belli idi. Fenerbahçe’nin baskısına dayanması zordu. Kostiç ve Oğuz Aydın’ın oyuna girmesiyle maç tek kaleye döndü. Sonrasında sahanın yıldızı Maximin eşitliği sağladı, penaltı golüyle de öne geçildi. Şampiyonluğa oynayan bir takım, müthiş seyirci desteğiyle o maçı ne yapıp eder kazanır.

Haberin Devamı

Ama Fenerbahçe’nin kenarda eğlenen bir teknik adamı var. Saçma sapan hamleler ile saha içini çorbaya çeviriyor. Takımın en iyisi Mert Müldür’ü kulübeye çekiyor. Sahanın yıldızı Maximin’i çıkarıyor, hiç oynatmadığı İsmail Yüksek’i alıyor. Tadic’in yerine Çağlar’ı defansa çekiyor, neden korkuyor? Sonunda da uzatmalarda golü yiyor. Bu Kayserispor’u, başta Gökhan Sazdağı olmak üzere ayakta alkışlayalım. Çok bilmiş Mourinho’ya güzel bir ders verdiler. Mourinho mu? Galiba o biraz geçmişte takılı kalmış!