MENÜ

Moral aşısı

Abone Ol Google News

Serdar Aziz, Lemos’un yerine formayı kapmışsın, takımın 2 farkla önde, bu acemilik niye? Altay, penaltıyı kurtarmasa 10 kişi kalan Fenerbahçe neredeyse maçın sonunu getiremeyecekti. Finalde Fenerbahçe, 10 kişi kaldığı bir maçı kazanarak Denizli’de moral aşısı oldu.

Haberin Devamı

Erol Bulut’un sahaya sürdüğü on birde bu defa sürprizler yoktu. Serdar da Caner de vardı. Ferdi Kadıoğlu, oyuna kafadan başlamıştı. Tek farklılık sahada 4 yabancı 7 yerli oyuncunun oluşuydu. Moralsiz, Gustavo’suz Fenerbahçe’yi Denizli’de merak etmiyor değildik. Oyun başladığında kısa zamanda gördük ki rakibin hiç direnci, tehtidi yok. Takımda 8 yabancı var, göze çarpan yok. Fenerbahçe, ilk 10 dakika içinde golü bulunca, sahadaki görüntüye de bakıp işin sonunu görür gibi olduk. İlk golü Cisse’ye attıran, enerjisi tükenmeyen Ferdi Kadıoğlu şüphesiz oyunun en flaş ismiydi. Ozan Tufan her ani atağın başrol oyuncusu, Caner Erkin her duran topu mükemmel kullanan vuruş ustasıydı. Caner, takımın kazandığı kornerleri (sağ-sol) atsın yeter. Gökhan Gönül’le alışverişleri mükemmel. İkici golde korner Caner’den, gol Gökhan’dan geliyordu.

Haberin Devamı

İkinci yarıda heyecan geldi!

Fenerbahçe’de Sosa’nın durgunluğu, Mert Hakan ve Pelkas’ın da patlama yapamayışları dikkat çekiyordu. Cisse atıyor, kaçırıyor ama istekli oynuyordu. Devre 2 farkla bitice oyun koptu sandık ama yanıldık. Maçın ikinci yarısına heyecan getiren isim Serdar Aziz oluyordu. Bir hava topuna elleri açık çıkıyor, VAR hakemi uyarıyor, hakem de penaltıyı veriyordu. Penaltı tartışılır. Ama hakem VAR’a giderken sarı kart görmek tartışılmaz. Hakem penaltı kararı verince 2 dakikada 2 sarı gören Serdar oyundan atılıyordu. Lemos’un yerine formayı kapmışsın, takımın 2 farkla önde, bu acemilik niye? Altay, penaltıyı kurtarmasa 10 kişi kalan Fenerbahçe neredeyse maçın sonunu getiremeyecekti.

Bu kadar kolay kart olmaz

Fenerbahçe 10 kişi kalınca ev sahibi cesaretleniyor ve oyunu rakip alana yığıyordu. Ancak Denizli takımında skora katkı yapacak oyuncu var mıydı tartışılır. Rakip yüklenirken, Erol Bulut, skoru koruma adına bir hamle yapıyor, Pelkas’ın yerine Sadık’ı sahaya sürüyordu. Son bölümde rakibin kaleyi bulan şutlarında ise sahneye çıkan Altay, adeta tek başına savunma yapıyor ve maçın kazanılmasındaki başrol oyuncusu oluyordu. Sonuçta Fenerbahçe 10 kişi kaldığı bir maçı kazanarak Denizli’de moral aşısı oldu. Erol Bulut’a bir not düşerek yazımızı noktalayalım. Şampiyonluk hesapları yapan bir takım şartlar ne olursa olsun bu kadar kolay sarı ve kırmızı kart görmez. Haklı da olsalar bugüne kadar hakemin cebinden çıkan kartlar hiç gösterilmeden yerine girmedi.

YORUM YAZ