MENÜ

Maç 15 dakikada bitti

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin Ümraniye beraberliği, Kasımpaşa’nın iştahını kabartmış olacak ki, maça önde baskı yapmayı planlayarak başladılar.

Haberin Devamı

Ama rakibinin silahlarını ve yıldızlarını hesaba katmadan...

Kapanan rakiplere karşı zorlanan Fenerbahçe karşısında açık oynayan, geride geniş alanlar bırakan, defansta kademe yapmayan bir takım bulunca, zor gözüken deplasmanı tahminlerden kolay kazandı.

King’in maçın başında attığı gol, beceri doluydu.

İlk 15 dakika dolarken, Valencia’yı yaka paça yere indiren Hasan Emre kırmızı kart görünce (Son adam kuralı) ”Maç bitti” dedik, yanılmadık. Sonra sahada adeta 'cirit' atan bir takım izlemeye başladık.

Keyif verdiler

Oyunu dikine oynayan, adam eksilten oyuncuları, (Osayi, Ferdi, Emre Mor, Valencia) duran top ustaları (Lincoln, Zajc) defansif oyunda öne çıkan ayakları (Szalai, Arao) ile Fenerbahçe hem futboluyla keyif verdi, hem de golleriyle maça renk kattı. Kasımpaşa da 10 kişi kaldıktan sonra sahada sadece sahada ”tarihi fark” olmasın diye çırpınıp durdu.

Geçen seneki görüntüsünden eser kalmayan Kasımpaşa’nın gidişatı iyi değil deyip Jesus’a dönelim. Sevgili hoca, perşembe günü Avrupa Kupası maçı var, kulübeye müracaat etmek için neden son 20 dakikayı bekledin?

Haberin Devamı

İlk 11 için her hafta değişiklikler yapıyorsun, bizim gördüğümüz bu takımın olmazsa olmazları, Osayi, Ferdi ve Zajc. Unutmadan Valencia hem atıyor, hem attırıyor. Transferi düşünülen santrafor (gelirse) onu mu keser?

YORUM YAZ