MENÜ

Kocaman uyarı

Abone Ol Google News

Pereira Avrupa yorgunu diye Mesut’u, Valencia’yı, Rossi’yi ve Mert Hakan’ı kulübeye çekip, Meyer ve Berisha’yı sahaya sürmüştü. Rotasyona hayır diyemeyiz, ancak hocaya bir hatırlatma yapalım, önce maçı koparmak önemli değil mi?

Haberin Devamı

Kaldı ki Mesut, Valencia ve Mert Hakan kupa oyununda 90 dakika sahada kalmadılar. Aykut Kocaman’ın takımını nasıl oynatacağı belliydi. Oyunu geriden başlat, pas oyunu ve rakibi pusuya düşür golünü at. Atamasan da yeme. Fenerbahçe rakibi karşısında ilk yarı önde baskı yapamadı. Pelkas moralsiz, Muhammed havalı Meyer’de oyunu dikine değil yana oynadı durdu. Osayi ve Ferdi’de kanatları iyi kullanamayınca top kale önlerine pek yaklaşmadı. Visca’nın nefis asistine Başakşehir’in yenisi Okaka nefis vuruşuyla kazandırdığı gol ilk 45 dakikanın akılda kalan tek güzelliği oluyordu.

Tebrik etmek gerek

Devre arası hamle yapmayı sevmeyen Pereira, kötü gidişatı görünce Osayi ile Pelkas’ı dışarı alıp, Valencia ile Rossi’yi sahaya sürdü. Baktı işler düzelmiyor, Berisha ile Muhammed’in yerlerine Mesut Özil (Oyuna geç alındı) ve Novak’ı aldı. Maç 2. yarıda Başakşehir’in sahasında oynandı. Buna rağmen Fenerbahçe rakip defansı aşacak etkili hucumlar yapamayınca, Başakşehir ilk yarıda olduğu gibi yine tek atakla golü Gulbrandsen ile bulup ligde 3 puanla tanıştı. Fenerbahçe’yi çok iyi etüt eden Aykut hocayı bu galibiyetten ötürü kutlamak gerek. Pereira’ya gelince... Aykut hocadan ona Kocaman bir uyarı geldi. Dikkate alırsa iyi olur.

Haberin Devamı
YORUM YAZ