MENÜ

Kırılma maçı

Abone Ol Google News

Neresinden bakarsanız bakın, Fenerbahçe için zor maç. Konyaspor, ligin iyi futbol oynayan, iyi mücadele eden ekiplerinden biri. 10 haftada tek yenilgileri var, o da İstanbul’da Galatasaray’a karşı. Cesaretli, baskılı ve coşkulu oynuyorlar. Alanya yenilgisi Fenerbahçe’de moralleri erken bozdu.

Haberin Devamı

Papatya falı açıyor

Teknik direktör Pereira hedef adam. Portekizli hoca her hafta ilk 11 için papatya falı açıyor. Konyaspor karşısında Altay, Tisserand, Szalai, Kim ve Ferdi dışında şu oyuncu da banko oynar diyemiyorsun. Gustavo oynarsa, yanında kim oynar bilemiyorsun. Takımın en büyük silahları Mesut Özil, İrfan Can ve Sosa maça sahada mı, kulübede mi başlar diye tartışıyorsun. Forvette şans kime gülecek diye bekliyorsun. Takımın bir başka silahı Pelkas’ın her halinden moralsiz olduğunu görüyorsun.

Stres büyük

İşte Fenerbahçe, zorlu Konyaspor maçına böyle bir havada çıkacak. Taraftarlar maçtan mutlak galibiyet bekliyorlar. Çünkü deplasman beraberliğine bile artık tahamülleri yok. ‘Bu kadar stres altında Fenerbahçe kazanır mı?’ derseniz, zor ama imkansız değil derim. Kısacası mücadele Fenerbahçe için bir ‘kırılma maçı’ havasında. Kazanırsa, kara bulutlar dağılır, takıma güven gelir, Pereira yırtar, yönetim rahat bir nefes alır. Kaybederse mi? Kabarık faturayı kim öder bilemem...

Haberin Devamı
YORUM YAZ