MENÜ

Kazanmayı biliyor

Abone Ol Google News

Becao ve Bonucci kulübede Serdar Aziz ile Çağlar yan yana defansın ortasındaydı. İsmail Kartal orta alanda Szymanski’nin yerine tercihini Kruniç’ten yana kullanmıştı. İlk 45 dakikada Karagümrük kontrollü ve ayağa pas oyunuyla Fenerbahçe’nin hızını kesti. Orta alanda İsmail Yüksek çok pas hatası yaparken, Kruniç el freni gibiydi. Ofansif oyuna katkısı olmadığı gibi maç golsüz giderken mutlak bir fırsatı cömertçe harcadı. Fred ise tek başına savaşıyordu. Rakibin ani ataklarını başarıyla önleyen Livakoviç bu defa alkışı hakediyordu. Devre biterken Can Keleş’in şık golü gelince Fenerbahçe soyunma odasına sıkıntılı gitti.

Haberin Devamı

Bambaşka iki yarı

İsmail Kartal devre arası etkisiz Kruniç’i dışarı alıp, Batshuayi’yi sahaya sürüp çift santrafora dönüyordu. Bu yarıda daha atak, daha etkili, Ferdi ve Osayi’nin (Süper oynadı) kanat bindirmeleri ile maça ağırlığını koyan bir Fenerbahçe izledik. Etkili oyun semeresini hemen gösteriyor, Dzeko’nun golü sonrası Osayi’nin kazandırdığı penaltıyı Batshuayi gole çevirince 15 dakikada maç dönüyordu. Öne geçen Fenerbahçe bu yarıda sayısız fırsat buldu.

Haberin Devamı

İhanet etti

İsmail kendine gelmiş, Osayi, İrfan Can (Büyük silah) sağ kanattan, Tadiç ve Ferdi (Takımın vazgeçilmezi) sol kanattan her atakta takımı pozisyona sokuyorlardı. Son 15 dakikaya girilirken Mendes’in gereksiz gördüğü kırmızı kart arkadaşlarına ihanet idi. Eksik Karagümrük, 10 kişi kalınca teslim bayrağını çekti, kale önü cömerti Fenerbahçe farkı artıramadı ama kazanmayı bildi. Fenerbahçe yenik duruma düşse bile maçı bırakmıyor ve mutlaka kazanmayı başarıyor. Kazanmayı bilmek de bu yarışta büyük meziyet.

YORUM YAZ