MENÜ

Kazanmayı beceremiyoruz

Abone Ol Google News

Rusya deplasman beraberliğinden sonra, Sırbistan maçı daha da önem kazanmıştı. Biz mutlaka kazanmak durumunda iken, rakip prestij peşinde idi. Şenol Güneş’in sahaya sürdüğü on birin tek sürprizi Mahmut Tekdemir’in stoper olarak görev almasıydı. Maça istekli başladık. İlk 10 dakika rakip kale önünde gözüktüysek de etkili olamadık. Çok adamla alan savunması yapan Sırbistan, bizim etkisiz görüntümüzden cesaret alarak ani ataklar yapmaya başladı.İlk ciddi atağında ise Ristiç soldan ortaladı, Saviç topa, Hasan Ali’den daha fazla yükseldi, kafayı vurdu, Mert kapattığı köşeye gelen topa müdahale edemeyince rakip öne geçti.

Haberin Devamı

Toparlanırız diye düşündük

Golden sonra Hasan Ali çıktı, Mahmut orta alana, Okay defansa geçti. Geçti de ne oldu? Kocaman bir hiç. İlk yarıda tek etkili atak yapamazken, kaleyi bulan tek şut Hakan Çalhanoğlu’ndan geldi. Büyük ümitler, Burak Yılmaz, Kenan Karaman ilk yarının en silik isimleriydi. Merih Demiral ise takımın en iyisiydi. İkinci yarı Rusya maçında olduğu gibi toparlanırız diye düşündük. Öyle düşündük ama, ikinci yarının başında penaltıdan ikinci golü yedik. “Maç bitti mi” derken sahneye Hakan Çalhanoğlu çıktı ve becerisiyle golünü attı. Golden sonra maça ağırlığımızı koyduk. Cengiz soldan, Hakan ortadan, Kenan ve Zeki sağ kanattan sürekli bindirmeler yapmaya başladık. Bu baskı sonucunda Ozan Tufan’ın golü de gelince daha da umutlandık.

Haberin Devamı

Yusuf ve Abdülkadir tartışılır

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ün son 15 dakika içinde sahaya sürülüşü tartışılırdı. Sonuç mu? Kazanmayı beceremiyoruz. Kazanmayı beceremezsen hedefe de varamazsın. İki notla yazımızı noktalayalım. Burak Yılmaz’ın yerine artık yeni bir golcü bulmalıyız. 35’lik Kolarov 90 dakika sahada kalıyorsa, Caner Erkin neden kadro da yok..

YORUM YAZ