MENÜ

Kadıköy'de futbola dönüş

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, olaylı Trabzonspor maçı ve tarihi kongre sonrasında, havası çok farklı bir lig müsabakasına çıkmaya hazırlanıyor. Ligden çekilme konuları gündeme geldiği için Adana Demirspor mücadelesinin biletleri, ben bu satırları yazdığım sırada hâlâ satışa çıkmamıştı. Muhtemelen bugün satışa sunulur, kısa sürede hepsi tükenir. Kadıköy, hafta arası olmasına rağmen yine kapalı gişe olacaktır. Tribünlerden büyük desteğin yanı sıra protesto sesleri de yükselecek.

Haberin Devamı

Demir, eski formundan uzak

Sarı-Lacivertli futbolcuların maça çok iyi konsantre olacağı kesin. Rakip Adana Demirspor eski formundan uzak. Oyun planı belli. Kapanacak ve ani ataklar kovalayacak. İsmail Kartal’ın 11‘ini tahmin edebiliriz. Osayi cezalı olduğuna göre defansın sağında Mert Müldür oynar. Ferdi sakat değilse solda oynar, riske edilmezse formayı Oosterwolde alır. Stoperler, Djiku ve Becao olabilir. Fred’in sakatlığı ciddi ise orta alan İsmail Yüksek, hazırsa Mert Hakan ve Szymanski’den kurulur.

Önde baskı, hızlı sonuç

İrfan Can Kahveci, Tadiç ve Dzeko da 11’i tamamlar. Fenerbahçe’nin oyun planında da değişiklik olmaz. Önde baskı, rakibi hataya zorlama ve bir an önce sonuca gitme... Seyircisinin büyük desteğiyle maça hırslı ve arzulu başlayacak Fenerbahçe rakibine göre bir adım önde. Sarı-Lacivertli takımın berabere kalması bile bana göre sürpriz olur. Maçın favorisi olan Sarı-Lacivertliler, 3 puana çok yakın.

Haberin Devamı
YORUM YAZ