MENÜ

İlaç gibi zafer

Abone Ol Google News

14 hafta geride kaldı, Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un sahaya hangi 11’i süreceğini kimse kestiremiyor. Tisserand yine Serdar Aziz’in yanında formayı kapmış. Yokluklar içinde bile Sosa kulübede. Hamle oyuncuları Sinan Gümüş ve Ademi ilk 11'de. Caner Erkin hücum oynamayı seviyor diye Novak’la sahada. İyiki de sahada.

Haberin Devamı

Başakşehir topu verdi

Rakip Başakşehir de bugüne kadar istediği puanları alamaması nedeniyle kazanmak istiyor. Kaybetse o da zirve yarışına uzaktan bakacak. Fenerbahçe önde basarak oynamaya çalışırken, Başakşehir ilk ani atağında golü erken buldu. Başakşehir topu rakibine vermiş, kazandığı toplarla ikinci golü kovalarken, Fenerbahçe golü hep yan ortalarda arıyordu. Çünkü orta alanda Gustavo riskli (Dün sahada kalışı tartışılacak) Mert Hakan ise kayıpları oynuyordu.(Bakmayın gol attığına)

Kırılma anı golün hemen öncesi

Sinan Gümüş en azından maça kendini veriyordu. Caner Erkin’in ilk yarıda soldan ceza sahası içine kestiği toplarda Thiam ve Ademi beceri sahibi golcü olsalar gol de gelecekti. Devre biterken Başakşehir’in kale önünden kaçırdığı top belki de kırılma anıydı. Dönen topta yine Caner’in öldürücü ortasına, forvetten ses çıkmayınca Nazım gitti golünü attı. Gol gerçekten Fenerbahçe’ye hem moral hem de ümit oldu. İkinci yarı başlarken, Erol Bulut hamle yapmayarak sahada oynayanlara 'Güven oyu' veriyordu.

Haberin Devamı

Şimşek attı, maç bitti!

Maçın 2. bölümünde öne çıkan isim ise hakem Bahattin Şimşek oluyordu. Fenerbahçe yine bir duran top sonrasında Tisserand ile öne geçiyordu. Sahada da roller değişiyordu. Fenerbahçe çok adamla kapanıyor, baskı yapıyor, Başakşehir yükleniyordu. Oyun dengede giderken hakem tartışılır bir kararla önce Rafael, sonra teknik direktör Okan Buruk ardından da İrfan Can’ı atınca maç erkenden bitti.

Galibiyetin başrolü Caner'in

Rakip 9 kişi kaldıktan sonra oyunu yorumlamak çok gerçekçi olmaz diyelim ve devam edelim. Bu galibiyet şüphesiz Fenerbahçe’ye ilaç gibi geldi. Dünkü galibiyetin başrol oyuncusu ise Caner Erkin idi. Ağır yaralı Başakşehir ise Mert Günok olmadan kolay maç kazanamaz. 90 dakikadan sonra en çok 2 kişi konuşulacak. Biri Erol Bulut, diğeri hakem Bahattin Şimşek.

YORUM YAZ