MENÜ

Hüsran devam ediyor

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’yi acımasızca eleştirmek için pusuda bekleyenlerden değilim. Ancak böylesine iddialı bir başkanın ligin bitimine 7 hafta kala böylesine iddiasız ve edepsiz bir takıma sahip oluşu elbette dikkat çekiyor. Oyunun ilk bölümünde Fenerbahçe biraz daha hareketli, Kasımpaşa ise kontrollü oynuyordu. Bu yarıda Deniz Türüç’ün kale önünden müsait durumda dışarı vurduğu top ile Ozan’ın yine kale önünde topu direğe nişanlaması şanssızlıktı. İkinci bölümde ev sahibi ilk ani atağında Thiam’ın becerisi ile öne geçti. Bu dakikadan sonra Fenerbahçe’nin maça ağırlığını koyacağı ne bir oyuncusu, ne hırsı ne de mücadele gücü vardı. Sonuçta da Sarı-Lacivertliler önemli bir lig maçını hüsranla kapatıp, tamamen hedefsiz kalıyordu. Kasımpaşa ise tehlikeli bölgeden uzaklaşmanın keyfini çıkartıyordu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Koronavirüs belası olmasa bugün (dün) sizce bu maça kaç Fenerbahçeli rağbet ederdi?

Maçın starı

Maçta öne çıkan bir yıldız yoktu ama beceri dolu bir gol atıp takımını öne geçiren Thiam’a maçın adamı diyebiliriz.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Fırat Aydınus’un Kasımpaşa lehine çaldığı penaltıyı ve Hasan Ali’ye verdiği kartı iptal etmesi. Son dakikalarda da Mevlüt’ün golünün iptali...

Kısa mesaj

Sosyal medyayı saymazsak geçen yıl ara verdiğimiz yazılarımıza FANATİK’te devam edeceğiz. Bize kapılarını ve sayfalarını açanlara teşekkürler.

YORUM YAZ