MENÜ

Hoca Fener'le kafa buluyor

Abone Ol Google News

Vitor Pereira’nın herkesi şaşırtan 11’i sahadaydı. Sosa, Szalai, Osayi, Pelkas kulübede, Meyer, Serdar Aziz, Serdar Dursun ve Crespo ise sahadaydı. İlk bölümde yaratıcılıktan uzak orta sahası yüzünden Fenerbahçe ne maça ağırlık koyabildi ne de pozisyon bulabildi. Bütün gözler İrfan Can ve Mesut Özil’in üstündeydi. Sağ kanat savunucusu Ferdi Kadıoğlu da ayakta kalan isimlerden biriydi. Devre biterken Jahoviç’in ayağından gelen gol, Fenerbahçe’yi adeta abandone etti.

Haberin Devamı

Halil direğe nişanlamasa...

İnatçı Pereira ikinci yarıya takımında hamle yapmadan başladı. Bu yarının başında Halil Akbunar, kale önünde topu direğe nişanlamasa maç Fenerbahçe için bitecekti. Sonra sahneye İrfan Can çıktı. Oynadı, oynattı, Serdar Dursun’a gol attırdı. Sahanın en iyisi olunca da Pereira’nın hışımına uğradı, dışarı alındı.

İhanet ediyor

Sonra mı? Pereira’nın saçma sapan hamleleri ve kolay yoldan harcanan 2 puan. Başkan Ali Koç’a son bir not daha düşüp, yazıyı noktalayalım. Bu hoca Fenerbahçe ile kafa buluyor, ötesinde ihanet ediyor. Fenerbahçeliler’in sesini de duymuyor musunuz?

Haberin Devamı
YORUM YAZ