MENÜ

Günü kurtarmak

Abone Ol Google News

Fenerbahçe için “Futbolu bırak, kazanmaya bak” maçıydı. Pereira’nın orta alanı Gustavo ve Crespo’ya teslim edişi, Sosa ve Pelkas’ı kulübede tutuşuna da fazla tepki gösterilmedi, sonuç beklendi. Portekizli hoca yine 3’lü defansa dönmüş, sağ kanadı Ferdi’ye, sol kanadı Osayi’ye teslim etmişti. İlk yarının başında ve sonunda Szalai’nin iki kritik dokunuşu devreyi sıkıntıdan kurtardı. Maçtan önce Fenerbahçe “Zorlanmadan kazanır” demiştim, yanılmadım.

Haberin Devamı

Rizespor ne defans yapmayı biliyor ne de hücum. Ferdi sağ kanatlarını, Osayi sol kanatlarını felç ettiler, sadece seyrettiler. Berisha bir atıyor 3 kaçırıyor. Rossi çıkış içinde. Fenerbahçe’nin futbolu son 30 dakikada gelen hamlelerden sonra güzelleşti. Berisha ve Crespo çıktı, usta Sosa ile Serdar Dursun (hat-trick yaptı) girdi, goller de geldi.

Mesut Özil mi? Pereira’nın artık onu kulübeye çekme şansı yok. Farklı galibiyet ile Fenerbahçe moral bulup günü, Pereira da paçayı kurtardı. Bu işin sonu gelir mi, derseniz fazla değil bir hafta bekleyelim yeter derim.

Haberin Devamı
YORUM YAZ