MENÜ

Günü kurtarma maçı

Abone Ol Google News

Süper Lig'in ilk yarısı bitmemiş, Fenerbahçe yine Kadıköy’de maça teknik direktörsüz çıkıyor. Komedi mi, dram mı, belli değil... Malatyaspor karşısına çıkacak 11’i kim yapacak, merak konusu. Başkan Ali Koç mu, Mesut Özil mi yoksa kötü emanetçi alt yapı hocası mı? Ligde geride 20 maç 60 puan var. Türkiye Kupası oynayacaksın. Öyle ya da böyle Avrupa’da yoluna devam ediyorsun. Ama gel gör ki, taraftar yönetimden de takımdan da umudunu kesmiş.

Haberin Devamı

Kestirmek çok zor

Yeni Malatyaspor karşısına çıkacak ilk 11’i kestirmek çok zor. Benim bildiğim, yine sosyal medya takibinden Crespo ve Osayi’nin bu defa sahada olacağı... Maça fazlaca ilgi olacağını sanmıyorum. Stada gidenler de her türlü protestoya hazır beklerler. Stres altında sahaya çıkacak Sarı- Lacivertli futbolcuların işi zor.

Yine de favoriler

Yaralı Malatyaspor, Kadıköy’de puan almanın imkansız olmadığını bilerek oynayacak. Her şeye rağmen maçın favorisi Fenerbahçe diyorum. Ancak alınacak galibiyet, sadece günü kurtarır. Aksi mi? Ona da cevabı artık sadece Başkan Ali Koç verir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ