MENÜ

Galibiyet güzeldir

Abone Ol Google News

Ligin en rahat iki takımı. Büyük hedefleri yok. Fenerbahçe az da olsa Avrupa kovalıyor gibi ama çok hevesli değil. Göztepe’nin ne düşme derdi var ne de zirvede gözü... Fenerbahçe maça önde baskı yaparak başladı. Tempolu oynadı, Gustavo ve Tolgay ile orta alanı, Deniz ve Ferdi ile kanatları iyi kullandı. Falette, Hasan Ali ve Ferdi hücum organizasyonu ile de mükemmel bir gol buldu. Ardından genç Ferdi’nin nefis bir şutla attığı ikinci gol geldi. Bu gol maçı noktalar diye düşündük ve ikinci yarıyı bu gözle seyrettik. Fenerbahçe kontrollü oynamaya başlayınca Göztepe kendini göstermeye başladı. İzmir ekibinin Soner ile bulduğu gol, Kanarya için rahat giden maçı sıkıntıya soktu. Son bölümde Göztepe yüklendi, Fenerbahçe ve Altay direndi. Fenerbahçe zor kazandı ancak her şeye rağmen galibiyet güzeldir ve fazlaca eleştirilmez.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Önümüzdeki sene takımda banko kalacak Vedat Muriç ve Ozan Tufan’daki düşüş niye?

Maçın starı

Fenerbahçe’de hak etmediği halde çoğu maçta kesik yiyen Ferdi Kadıoğlu dün mükemmel goller attı, inanılmaz istekli oynadı ve de maçın starı oldu.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Sarı-Lacivertliler’in uzun bir aradan sonra ilk 45 dakikada taraftarlarını ve camiasını memnun eden istekli oyunu... İki farklı galibiyetten sonra 2. yarıda yine onları düşündüren ve üzen futbolu.

Kısa mesaj

Göztepe 8 haftadır maç kazanamıyor. Ligin ilk bölümünde aldıkları puanlara ve Konyaspor deplasmanındaki galibiyete dua etsinler. Bu işlerin şakası olmaz. Rehavet, felaket getirir.

YORUM YAZ