Fenerbahçe’yi şampiyon yaparlar mı?

Abone Ol Google News

Aziz Yıldırım’ın sahneye çıkmasıyla yaklaşık bir aydır gündeme oturan Fenerbahçe kongresi noktalandı. Ali Koç’un 3. kez başkanlığa seçildiği kongre kavgalar, atışmalar ile başlasa da finali mutlu bitti. Kongreden bir gün önce TV’de birlikte canlı yayına çıkan 2 başkanın olumlu mesajları ve davranışları, genel kurulda sıcak bir hava estirdi. Geçen sezonu genelde Galatasaray ve TFF ile kavga ederek geçiren başkan Ali Koç’u şimdi çok zorlu bir dönem bekliyor. Mazeret üretemeyeceğini bu dönemde başkan, Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak zorunda.

Haberin Devamı

Oylarını artıramadı

Mourinho gibi büyük bir markayı takımın başına getiren Koç’un şimdi taraftarı heyecanlandıracak transferleri beklenecek. 2018 haziran ayında Aziz Yıldırım’a yaklaşık 12 bin oy fark atan Ali Koç, 2024 haziran ayında üye sayısının artmasına rağmen yine aynı oyu (16464) aldı. 2018 kongresinde 4644 oy alan Aziz Yıldırım ise bu defa 10450 oy aldı. Yani başkan seçilmesine rağmen oylarını artıramadı. Görev yaptığı son 6 yılda camiaya şampiyonluk yaşatamaması, şüphesiz kongre üyelerini olumsuz etkiledi.

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım’ı alkışlamak gerek

Geçen sezon, “Ben olduğum sürece bizi şampiyon yapmazlar” diyen Ali Koç, bu sözlerini sinirlilikle söylediğini ifade ediyor. Fenerbahçe’ye maddi olarak büyük katkılar sağlayan başkan Ali Koç’u yeni dönemi için kutlayıp, başarılar dileyelim. Bu kongrenin reytingine tavan yaptıran Aziz Yıldırım’ı da ayrıca alkışlamak gerek. Kongre sonrasındaki davranışları ve açıklamalarıyla Aziz Yıldırım tartışmasız Fenerbahçe tarihinin en önemli figürlerinden biridir. Yazıyı bitirmeden başkan Ali Koç’a soralım: ‘Fenerbahçe’yi şampiyon yaparlar mı?’ Ya da siz bu defa bu takımı şampiyon yapacak mısınız?

YORUM YAZ