MENÜ

Fenerbahçe'yi kanatları uçurdu

Abone Ol Google News

Maç başladı, Fenerbahçe rakip alanda kamp kurdu. Gökhan, Valencia sağ kanattan, Caner, Pelkas sol kanattan yükleniyordu. Ozan Tufan ve Sosa ortadan bindiriyorlardı. Beraberlik sürprizi olur mu derken Perotti çıktı sahneye, ilk maçında penaltı kazandırıp atışı da gole çevirdi. Fenerbahçe’yi dün gece tek kelimeyle kanatları uçurdu.

Haberin Devamı

Geçen sezon Fenerbahçe’nin ilk onbiri için papatya falı açılıyordu. Bu sezon ise geniş kadroya rağmen takımın ideal onbiri netlik kazanıyor. Erol hoca sanırım stoperler arasında biraz kararsız. Dün Lemos’un yerine Serdar Aziz’i tercih etmişti. Kendi evinde oynamasına rağmen Antalyaspor’un dezavantajları vardı. Seyirci, teknik direktör, moral yoktu, sakat ve cezalı oyuncusu çoktu. Favori açık ara Fenerbahçe'ydi. Maç başladı, Fenerbahçe rakip alanda kamp kurdu. Gökhan, Valencia sağ kanattan, Caner, Pelkas sol kanattan yükleniyordu. Ozan Tufan va Sosa ortadan bindiriyorlardı. Kornerlere iki stoper de geliyordu. Kale önünde cirit atan Fenerbahçe bu yarıda topu bir türlü üç direk arasından geçiremedi. Sadece savunmada kalarak bir puan hedefleyen Antalyaspor’a bir ihanet de takım içinden geliyordu. Devre biterken Jahovic’in rakibi Serdar’a yaptığı sert hareketi VAR atlamayınca ev sahibi 10 kişi kalıyordu. Rakip eksilince Erol Bulut ikinci yarıya aynı onbiri sürerken hamleye gerek yok diyordu. Bu yarının başında Sosa- Valencia -Ozan organizasyonu golle sonuçlanınca maç noktalanır dedik. Biz böyle düşünürken usta Podolski sahneye çıkıp ustaca bir gol atınca maça renk geldi.

Haberin Devamı

Direkler geçit vermedi

Yediği gole rağmen Fenerbahçe aynı tempoda maçı sürdürdü. Pozisyon üstüne pozisyon buldu. Pelkas’ın, Gustavo’nun ve Cisse’nin toplarına direkler geçit vermedi. Gol gecikince Erol Bulut hamlelere başladı. Sosa ve Pelkas’ı dışarı alıp, Perotti ve Cisse’yi sahaya gönderdi. Son bölümde oyun tek kale maça döndü. Fenerbahçe yüklendikçe yükleniyor ama golü bulamıyordu. Maç süpriz bir beraberlikle biter mi derken, usta Perotti sahneye çıktı, penaltı kazandırdı, atışı da yaptı ve ilk maçında takımı galip getirdi.

Dün gece çok koşan, çok pozisyon bulan Fenerbahçe kale önünde becerikli ve şanslı olsa maçı çok büyük farkla kazanırdı. Maçın özeti ise Fenerbahçe’yi dün gece tek kelimeyle kanatları uçurdu. Takımın yeni gözdesi de şüphesiz Perotti olur.

YORUM YAZ