MENÜ

Fenerbahçe'ye Milli moral

Abone Ol Google News

Milli heyecanımız bitti, hafta sonu yine Süper Lig’e kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tartışmasız Fenerbahçe ve Galatasaray’ın zirve yarışı büyük heyecan uyandıracak. Rıza Çalımbay’la Beşiktaş, Abdullah Avcı ile Trabzonspor bu ikiliye rakip olacaklar mı, göreceğiz. Lider Fenerbahçe bana göre rakiplerine göre biraz daha avantajlı. Bunun sebebi de her zaman söylediğim gibi kaliteli yerli oyuncuları. Ay-Yıldızlılar’ın son Almanya ve Galler maçlarını hatırlayalım. Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek, Avrupalı gözlemci ekiplerinin gözdeleri.

Haberin Devamı

Buruk, sıkıntı yaşıyor

İrfan Can Kahveci formunu sürdürüyor. Takımının son Trabzonspor maçında fazlaca eleştirilen Samet Akaydın, Galler maçının iyilerindendi. Milli maçlar kısaca Fenerbahçe’ye büyük moral oldu. İsmail Kartal ilk 11’i yaparken 3 yerli oyuncu konusunda zorlanmıyor. Okan Buruk bu konuda sıkıntı yaşıyor. Abdülkerim ve Kerem dışında diğer yerli oyuncu için hep ‘papatya falı’ açıyor. Kerem’i farklı kullanmak zorunda kalıyor.

Kulübe de yerli dolu

İşte bu yüzden İsmail Kartal’ın kafası daha rahat. Düşünün Fenerbahçe’de Cengiz Ünder, Emre Mor, Mert Müldür genelde kulübedeler ve hamle oyuncuları oldular. Beklenmedik sakatlıklar ve cezalar olmazsa Fenerbahçe’nin zirve yarışında çok zorlanacağını beklemiyorum. Bu konuda kesin konuşmak için de Sarı-Lacivertli takımın Beşiktaş ve Galatasaray derbilerini görmek lazım.

Haberin Devamı
YORUM YAZ