MENÜ

Fenerbahçe'de kara bulutlar dağılıyor

Abone Ol Google News

Yazımızın son Sivasspor maçı ve sezon başı moral kupası ile alakası yok. Konumuz, Fenerbahçe’yi ilgilendiren TFF’nin transfer harcama limitleri, futbolcu lisansları ve takımdaki yabancı kontenjanı... Transfer harcama limitlerinin açıklanmasından sonra büyük sıkıntıya düşen Fenerbahçe Yönetimi çözüm için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

Kavga ile yol alamayacağını anlayan Başkan Ali Koç, ilk etapta kendi iş grubunun bankası ile bir yapılandırma yapmayı düşündü. Ardından da uzun görüşmeler sonrasında biri özel, biri kamu bankasıyla pazarlığa oturdu. Yapılan görüşmeler olumlu geçti. Sonuçta da Fenerbahçe Kulübü borcunun 300 milyon Euro’luk bölümünü yapılandırmaya karar verdi.

Bankalar ile anlaşmanın 2+10 yıllık olması bekleniyor. Bankalar ile yapılacak anlaşmalarda Başkan Ali Koç garantör olacak. Bu yapılandırılma en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşılacak. Yapılandırma sonucunda Fenerbahçe bugüne kadar yaptığı ve de yapacağı transferler ile ilgili sıkıntı yaşamayacak.

Bu kez işi sıkı tutuyor

Kadroya yeni katılan futbolcuların lisansları da çıkartılmış olacak. Bu arada Vedat Muriç’in Lazio transferi gerçekleşirse, yönetim daha da rahatlayacak. Sezon öncesi büyük sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe’de artık kara bulutlar dağılmak üzere.

Haberin Devamı

Başkan Ali Koç yeni gelecek yabancı oyuncular ile artan kontenjanı da bir an önce halletmek istiyor. Vedat Muriç’in Lazio’ya gitmesi an meselesi. Zach, Zanka, Allahyar, Frey ve Dirar en kötü ihtimalle kiraya verilecek.

Görüldüğü gibi Fenerbahçe Başkanı ve ekibi bu defa işi çok sıkı tutuyor. Tutuyor çünkü camia ve taraftarlarının şampiyonluk özlemiyle yanıp tutuştuğunu herkesten çok biliyor ve hissediyorlar.

YORUM YAZ