MENÜ

Fenerbahçe'de bir ilk yaşandı

Abone Ol Google News

Kongre öncesi eski başkan AzizYıldırım yaptığıtoplantıyla Ali Koç ve yönetimini topa tuttu. Çırağan Oteli'nde yapılan toplantı adeta bir kongre havası içinde geçti. Başkan Aziz Yıldırım eski yönetim kurulunda görev yapan arkadaşları ile birlikte önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Kongre üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Aziz Yıldırım, "Beni kimse parayla sınayamaz" dedi.

O koltukta oturma

Fenerbahçe eski başkanı, Ali Koç'un herkesi hayal kırıklığına uğrattığını belirtti.

Başkana, "Şampiyonluk sözü veremiyorsan o koltukta oturma" diyen Yıldırım, Basketbol Şubesi'nin A.Ş. yapılması halinde Obradovic' i yeniden göreve getireceğini söyledi.

Yıldırım, "Bütün harcamaları ben yapacağım ve marka yaptığım o takımı yeniden Avrupa Şampiyonu olarak görürsünüz" diyordu.

Yıldırım düştü

Başkan eski yönetici arkadaşlarından Abdullah Kiğılı, Murat Özaydınlı, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Mithat Yenigün ,Mahmut Uslu, Ozan Balaban ve Ali Yıldırım'a tek tek söz verdi.

Başkanın geniş açıklamalarını bu sayfalarda bulacaksınız. Ben işin kısa bir özetini yaptım. Bu açıklamalar yenilir, yutulur cinsten değil.

Haberin Devamı

Başkan Ali Koç’un ise mutlaka bu açıklamalara cevapları olacak. Tahminim o dur ki, başkan cevaphakkını kongrede kullanacak. Kısacası Fenerbahçe'ye 'Yıldırım düştü'

Bakalım bu işin sonu nereye varacak?

YORUM YAZ