MENÜ

Fenerbahçe intihar etti

Abone Ol Google News

Maça çıkarken, Fenerbahçe hiç kredisi olmadığını biliyordu. Emre Belözoğlu’nun sahaya sürdüğü 11’de de sürpriz yoktu. Bankolar Mesut Özil ve Gökhan Gönül sahada olunca; Mert Hakan kulübeye dönmüştü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yine topa sahip olarak maça başladı. Ama bu defa karşısında sert ve diri bir takım vardı. Sivasspor iyi kapanıp, önde defans yaparak ilk 45 dakikada fazlaca baskı yemedi.

İrfan Can çok arandı

10 dakika dolmadan sakatlanan İrfan Can, ev sahibinin oyun planını aksatıp, moral bozdu. Pelkas’ın kayıpları oynadığı, Valencia’nın çok arzulu gözüktüğü bu yarıda; devre biterken Kayode ile gelen Sivasspor golü, Fenerbahçe’yi soyunma odasına şaşkın götürdü.

Belözoğlu’nun ilk hamlesi Szalai - Gustavo değişikliği oldu; amaç Sosa’nın daha önde oynamasıydı. Ama sahada İrfan Can aranıyordu. Fenerbahçe maça el atamadan, Hakan Arslan farkı ikiye çıkardı. Fenerbahçe için artık maç ‘kâbus’ oldu.

Kurtarıcı Cisse!..

Sonrasında Belözoğlu’nun tartışılacak hamleleri geldi. Pelkas yerini Samuel’e, Ozan Tufan da Cisse’ye bıraktı. Düşünün; bir sezon kulübede bekletilen Cisse, ‘kurtarıcı’ diye sahadaydı! (Bakmayın gol attığına...) Tecrübeli Rıza Çalımbay’ın ekibi, son bölümü de istediği gibi oynadı ve çok konuşulacak bir galibiyet aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe mi? Kadıköy’de intihar etti. Bu mağlubiyet, Emre Belözoğlu’nun geleceğini de tartışmaya açacak.

YORUM YAZ