MENÜ

Fenerbahçe fırsat tepti

Abone Ol Google News

Zirvede son haftalarda öyle sonuçlar alınıyor ki, Fenerbahçe de ister istemez bu hesapları yapıyor. Gelgelelim bu fırsatı kullanma niyetinde mi? Stoperde her hafta ya sakat var, ya cezalı. Serdar Aziz yok, Jailson var. Doğru mu tartışılır. Neyseki o alana Gustavo çekilmemiş. Oyunun ilk bölümünde daha çok pozisyon bulan ev sahibi oldu. Jailson’un harikalar(!) yarattığı dakikalarda Soner ve Stancu biraz becerikli olsa, maçın gidişatı 5 dakikada değişecekti. Fenerbahçe savunmadaki sıkıntılar ve korkular yüzünden ilk yarı rakip kaleye tek şut atıp, tek pozisyon buldu. Devre golsüz biterken Gençlerbirliği’nin cömertliği dikkat çekiciydi. İkinci yarı Fenerbahçe’den beklenen hamle geldi. Jailson dışarı Emre Belözoğlu içeri. Bu değişiklik sonrası Sarı-Lacivertliler oyunun kontrolünü de ele geçirip pozisyon bulmaya başladılar. Vedat Muriç’in ikinci yarı başında kaçırdığı mutlak gol poziyonu sonrası Gençler ilk atağında Stancu ile golü bulunca, Fenerbahçe son bölümü oyunu tamamen riske ederek oynadı. Önce Emre’nin attığı nefis golle eşitliği sağladı, sonrada kale önü cömertliği ile bir puanla yetinip fırsat tepti.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Haberin Devamı

Bir takım iki sezondur en azından alt yapıdan bir genç stoper çıkartamaz mı? Bu takım stoperde Jailson’a mecbur mu?

Maçın starı

40 yaşına gelmiş ama, gençlere taş çıkartıyor. Takımı kötü oynayınca oyuna girdi, maçı yönlerdi, bir de jeneriklik gol attı. Tebrikler ve alkışlar Emre Belözoğlu’na.

Maçın olayı

Oyunun hemen başında futbolcuların çok bunaldığını hissetmiş olacaklar ki sulama sistemi devreye girdi. Maç oynanırken fıskiyelerden akan sular ilginç görüntüler oluşturdu.

Kısa mesaj

Temmuz ayında 18.30’da maç oynanmaz. Bana göre ilk maçlar 20.00’de, ikinci maçlar 21.45’te başlamalı.

YORUM YAZ