MENÜ

Fenerbahçe dikkat!

Abone Ol Google News

Yine sezon başı, yine hazırlık maçları ve yine abartılı yorumlar. Aslında bunlara yabancı değilim. Büyükleri yorumlayanlar, ister istemez sezon başı onlara moral vermeye çalışırlar. Doğru mu? Tartışılır... Transfer şampiyonu Fenerbahçe yine sezona büyük ümitler ile giriyor. Transferler ilk defa bir iki eksik dışında sezon başı kampına yetiştirildi.

Haberin Devamı

Topuk’ta komando eğitimi

Teknik direktör Erol Bulut çok hırslı ve iddialı. Topuk Yaylası’ndaki idmanlar, komando eğitimini aratmayacak cinstendi. Eskiler ve yeniler çabuk kaynaştı. Yabancı futbolcular içinde problem yaratacak (Max Kruse) yok gibi. Gerçekten de dışarıdan bakıldığında şu anda Fenerbahçe’de her şey ‘güllük gülistanlık’. Ancak hemen bir hatırlatma yapmakta yarar var. Yılların birikimi ve tecrübesiyle, ‘Fenerbahçe dikkat!’ diyorum.

Ligin havası başkadır

İşin içine puan muhabbeti ve mücadelesi girdi mi her şey bir anda değişir. Ligin havası bir başkadır. Oynamadan hiçbir maç kazanılmaz. Fenerbaçe’yi bu sezon başında da en büyük favori gösterecekler. Teknik heyet ve futbolcular, şampiyonluk havasına erken girerlerse yine hüsran yaşarlar. Kaldı ki, bu sezon 21 takımlı değişik bir lig oynanacak. Fenerbahçe’nin en büyük silahı ve desteği olan taraftarı da tribünleri dolduramayacak. Özetle, Fenerbahçe favori olarak başlayacağı yeni sezonun en dikkatli takımı olmak zorundadır. Olmak zorundadır çünkü camianın da taraftarının da sabrı taşma noktasındadır..

Haberin Devamı
YORUM YAZ