MENÜ

Fenerbahçe ağır yaralı

Abone Ol Google News

Maçın ilk yarısı bittiğinde hayretler içerisindeydik. Kendi evinde oynayan Fenerbahçe’nin 45 dakika içinde ne bir pozisyonu ne de kaleyi bulan bir şutu yoktu. Erol Bulut ‘un sahaya çıkardığı 11 tartışılırdı. Orta alan Gustavo, Tolga ve Ozan’a emanetti. İlk yarıda bu üçlü ofansif oyuna katkı yapamazken, iyi kapanan Hatayspor, Caner, Gökhan ve Ferdi’ye de kanatları kullandırmadı. Valencia gayretli, Thiam ise tutuktu. Yeni transfer Lemos ise kritik müdahaleler ile göze batan isim oldu. İkinci yarıda değişiklikler takımı biraz hareketlendirdi ama Fenerbahçe golü hep duran toplardan aradı. Fenerbahçe zorlanırken , Riberio kırmızı kart görünce rakip 10 kişi kaldı. Ardından Sackey’de atılınca rakip 2 eksildi. Sonuç mu? Kaleci Altay’ın tek kurtarış yapmadığı, rakibin 9 kişi kaldığı maçı Fenerbahçe kazanamadı. Fenerbahçe bu maçın yaralarını kolay saramaz çünkü ağır yaralı..

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Her gelen teknik adam Tolga Ciğerci’ye neden kurtarıcı diye sarılıyor?

Maçın starı

Futbolsuz ve pozisyonsuz maçın öne çıkan ismini bulamadık.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Harun- Sadık, Serdar, Tisserand, Novak-Sosa, Mert Hakan, Deniz- Frey, Sinan. Bu isimler dünkü maça kulübede başladılar. Bu takımı da sahaya sürsen kafaya oynar.

Kısa mesaj

Erol Bulut diyor ki; ”Geniş bir kadrom var. Hak eden formayı kapar. Eski yeni fark etmez. Çok koşan, çok çalışan sahada, diğerleri kulübede olur.”

YORUM YAZ