MENÜ

Farklı kadro, Farklı oyun

Abone Ol Google News

Lige galibiyetle başlayan Fenerbahçe, bugün evinde ligin yenisi ve de iyisi gözüken Hatayspor karşısında. Bütün planlarını şampiyonluk üzerine yapan Fenerbahçe, Kadıköy’de kazanıp 2’de 2 yapmak istiyor. Bu kolay mı? Fenerbahçe bu sene transferde yine fırtına gibi esti. Kadro nokta atışlarla güçlendirildi, güçlendirilmeye de devam ediyor. Rize deplasmanında sahaya daha çok eski oyuncuları süren Erol Bulut bugün tahminim farklı bir 11 yapacak.

Haberin Devamı

Dirar'ı saymıyoruz bile!

Bulut defansa Lemos’u monte edebilir. Gustavo, Sosa, Mert Hakan’lı bir orta alan görebiliriz. Deniz, Ferdi kanatlarda Valencia da forvette şans bulabilir. Thiam da ilk 11'de olur. Görüldüğü gibi kadro çok geniş. Nazım Sangare geldi. Ozan Tufan, Novak,Sadık, Zanka,Tolga, Rodrigues, Sinan Gümüş var. Gençleri, Frey’i, Dirar’ı saymıyoruz bile!

2 transfer daha gelecek

İşte bu geniş kadroyu yönetmek, bir an önce ideal 11'i bulmak çok kolay değil. Kaldı ki, bu takıma en az 2 yeni transfer daha gelecek. Geniş kadro yaş ortalaması yüksek Fenerbahçe takımı için avantaja da dönüşebilir. Kısacası bugün sahada ilk maçtan farklı bir 11 ve oyun görebiliriz. Sonuç mu? Favori Fenerbahçe..

Haberin Devamı

Kısa Mesaj

Maçlar seyircili olsaydı Kadıköy kapalı gişe oynardı

YORUM YAZ