MENÜ

Endişeli bekleyiş

Abone Ol Google News

Kim ne derse desin Fenerbahçe’de endişeli bir bekleyiş var. Her sezon başı teknik direktör konusunda toto oynanmasına alıştık. Bu defa durum daha da farklı. Çünkü ay sonu kongre var. Başkan Ali Koç’un yönetim listesi büyük değişikliğe uğrayacak. Yeni gelenlerin kulüple ilgili bilgileri, tecrübeleri var mı, göreceğiz.

Haberin Devamı

Belirsizlik çok

Futbol takımının çok geniş bir kadrosu var. Bu kadro ne zaman şekillenecek? Kadro yapılanmasını başkan mı yönetecek, yoksa yeni gelen teknik adam mı? Teknik direktör konusunda yine ortaya bir sürü isim atılıyor. Hoca adayları arasında yine Portekizliler ve Lucien Favre var. Bu konuda belirsizlik sürüyor. Başkan kadroda yer alan bazı tecrübeli oyunculara kızgın. Şampiyonluğun kaçmasını birçok sürpriz isme fatura edecek. Başkan bu operasyonu yaparken, yeni hocayı bekleyecek mi?

Bir bildiği vardır

Geçmişte yöneticilik yapmış bir dolu isimle sohbetler yaptım. Hemen hemen hepsi, yeni sezon öncesi endişeli. Ama ben yine de başkan Ali Koç’un bir bildiği vardır diyorum. Başarısız geçen 3 yılın ardından Fenerbahçe Başkanı mutlaka camiayı ve taraftarları rahatlatacak radikal kararlar alacaktır. Aksi takdirde bu endişeli bekleyişin sonu yeni mutsuzluklara yelken açar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ