MENÜ

Dönüm maçı

Abone Ol Google News

Belözoğlu'yla uçuşa geçen Fenerbahçe dönüm maçına çıkıyor. Şampiyonluk için iki hafta kayıpsız geçilmeli. Sonuç alan bu oyun planında değişiklik olmaz. Topa sahip olup, önde baskıyla galibiyet arayacaklardır. Bakalım Çalımbay, rakiplerin kurtulamadığı baskıya nasıl tedbirler alacak?

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu yönetiminde yenilgi yüzü görmeyen, Kadıköy fobisini yenen Fenerbahçe dönüm maçına çıkıyor. Neden 'Dönüm maçı' onu biraz açalım. Kanarya şampiyon olmak istiyorsa öncelikle son 2 maçı kazanıp beklemek durumunda, ama ilk iş Sivasspor’u geçmek. Son hafta Kayserispor deplasmanı ev sahibi adına formalite maçına dönüşebilir (Bu hafta ligde kalışlarını ilan edebilirler). Sivasspor güçlü bir ekip. Ancak önemli eksiklikleri var. Bu Sarı-Lacivertliler için avantaj.

Yıldızlardan biri kulübeye...

Emre Belözoğlu sanırım son Ankaragücü maçında ilk 35 dakikada döndüğü yanlışı yapmayacak. Beşi bir yerdeden (Sosa, Mert Hakan, Ozan,İrfan Can, Pelkas) biri bugün kulübede kalır. Mesut Özil ve Gökhan Gönül banko olduklarına göre Mert Hakan veya Pelkas hamle oyuncusu olarak kullanılır sanıyorum.

Haberin Devamı

Hedefli iki takım, keyifli 90 dakika

Fenerbahçe’nin oyun planında bir değişiklik olmaz. Topa sahip olma ve önde baskıyla bir an önce sonuca gitmek isteyecektir. Emre Belözoğlu geldikten sonra rakipler Kadıköy’de bu baskıdan kurtulamadılar. Bakalım Rıza Çalımbay, bu baskılı rakibe nasıl tedbirler alacak. İki tarafın da hedefi olduğu için keyifli bir 90 dakika bizi bekliyor diyebiliriz.

YORUM YAZ