MENÜ

Derbi galibiyeti herkesi kurtarır

Abone Ol Google News

Fenerbahçe kazanamaması halinde asla mazeret üretemeyeceği bir Beşiktaş maçına çıkıyor. Maçtan önce hedefteki isim yine Pereira. Oyun planı ve sahaya çıkartacağı 11 merakla bekleniyor. Ferdi Kadıoğlu’nun beklenmeyen sakatlığı ve Tisserand’ın grip olması Pereira’nın maç öncesi planlarını ister istemez bozdu. Ben Portekizli hocanın 3’lü savunma ile sahaya çıkacağını düşünüyorum (Serdar-Kım-Szalai). Kenar beklerde sağda Osayi, solda Novak oynar.

Haberin Devamı

Pereira’nın sürprizleri

Seyirci korkusundan Gustavo maça kulübede başlar. Crespo banko oynar. Orta alanda Mert Hakan ve Zajc da olursa, Sosa hamle oyuncusu olur. Mesut Özil ve İrfan Can’ın önlerinde de Valencia yer alırsa, Serdar Dursun ve Berisha da yedek soyunurlar. Tabii her zaman olduğu gibi Pereira’nın hepimize sürprizlerini beklemek gerek. Fenerbahçe bana göre kağıt üzerinde maçın favorisi. Düşünün, rakip takımı sahaya sürecek teknik adam (Önder Karaveli) böyle bir ezeli maç havasının sorumluluğunu ilk defa olarak yaşayacak.

Seyirci ateşleyecek

Haberin Devamı

Mesut Özil ve İrfan Can gibi maçın gidişatını her an değiştirecek, duran top ustaları Fenerbahçe’nin bir başka avantajı. Seyirci son dakikaya kadar Sarı Lacivertli takımı destekleyecek ve ateşleyecek. Fenerbahçe kazanırsa, Trabzonspor’u kovalayacak tek ciddi takım olacak. Galibiyetle Pereira ‘devam’ edecek, futbolculara eleştiriler rafa kalkacak, başkan Ali Koç zaman kazanacak. Kısacası Fenerbahçe için ‘Kurtar kendini’ maçı olacak.

YORUM YAZ