MENÜ

Demek ki Fenerbahçe heyecanı seviyor

Abone Ol Google News

“Kazanan takım bozulmaz” diyen Emre Belözoğlu beşi bir yerde ile (Sosa, Ozan, İrfan Can, Mert Hakan, Pelkas) maça start verdi. Bu sistemle oynadığı zaman top Fenerbahçe'de kalıyor. Bu 5’li topu çok iyi kullanıyor, müthiş bir pas alışverişi yapıyor, adam eksiltiyor, şut atıyor, pozisyon yaratıyor ve sonunda da goller geliyor. Valencia’nın ofansif oyuna yaptığı katkı da unutulmamalı.

Haberin Devamı

İstifini bozmadı, goller geldi

Fenerbahçe maça yine önde baskı yaparak başladı. Sahadaki görüntü Fenerbahçe’nin zorlanmayacağını belli ediyordu. Nitekim de Valencia’nın golü gecikmedi. Paşa'nın gole tepkisi bile olmadı. Harun’un ikramından beraberliği yakaladılar ama sahada vurdumduymaz oynamaya devam ettiler. Fenerbahçe 'ikram' ettiği gole rağmen hiç istifini bozmadı. Topu aldı, rakibini kendi alanına hapsetti ve gollerinin devamını getirdi.

Girenler, çıkanları arattı

Son 20 dakikada girenler, çıkanları aratınca Kasımpaşa biraz kıpırdadı. Harun yine bir penaltı yapınca ve de onu kurtaramayınca Fenerbahçe durduk yerde maça heyecan getirdi. İlk devre süper oynayan Fenerbahçe’nin maçın son bölümünü sıkıntı ile tamamlamasını anlamakta zorlandık. Demek ki bu takım heyecanı seviyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ