MENÜ

Bir teselli ver

Abone Ol Google News

Fenerbahçe son kupayı kazanalı 10 yıl olmuş. Aslında yıllardır Fenerbahçe bu kupaya hep yan gözle baktı. Çünkü tek hedefi lig şampiyonluğu idi. Zirvede şansını zorlaştıran ancak son dakikaya kadar bu işi kovalamaya çalışan Sarı-Lacivertliler için bu defa Türkiye Kupası önemli. Sezonu en azından kupa ile noktalamak isteyecek. Kupaya uzanması için de kazanması gereken iki 90 dakika (uzatmalar hariç) var.

Haberin Devamı

Sivasspor, kupanın son sahibi. Ancak bu sene büyük sıkıntılar yaşadılar. Dar bir kadrosu var. Kadıköy’deki rövanş oyunu onlar için kolay değil.

Fenerbahçe, 0-0’lık ilk maçın rövanşında favori taraf. Jesus’un maça çıkacak 11’inde sürpriz isimlere yer vereceğini düşünmüyorum. PFDK'ya sevk edilen Samet'e ceza çıkmaması sonrası Trabzonspor maçının 11’i bana göre tek değişiklik ile sahada olur. Portekizli hoca bu maçta Rossi’nin yerine sahaya İrfan Can’ı sürer.

Saha ve seyirci avantajı ile önde baskı uygulayacak ev sahibinin en büyük sıkıntısı, rakibin ani ataklarındaki karşılamalar olur. Uzun zamandır taraftarının yüzünü güldürmeyen Sarı-Lacivertliler için bu maç aslında 'Bir teselli ver' oyunu. Taraftar teselli olur mu derseniz, kupayı müzeye götürürse 'belki' derim.

Haberin Devamı
YORUM YAZ